Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, veletek már előfordult, hogy rátok szólt egy lány, ne bámuljátok már annyira a melleit,30 centivel fentebb nézzetek, ott van a szeme?
Csatlakozom az első válaszolóhoz! :D
Elég amatőr és primitív húzás direktben bámulni a melleket -.-
Én ezt őszintén csinálom... megbámulom egy pillanatig de nagyon alaposan(úgy 3-5 másodpercig) és tovább lépek, hogy a szempár milyen pl.
Ez amikor igencsak nagy mellpárral találkoztam, mosolygással és nem említéssel intézte el.
Szerintem ez a legjobb megoldás.
Én szoktam hagyni hogy nézzék.
Kell az egy nőnek.
Aki nem szereti nincs megelégedve magával a testének ezen területén. (Persze én csak magamból és egy két ismerős szavából indulok ki.)
22/L
Ha valakit zavar az hogy a mellét nézik, akkor ne rakja ki a vitrinbe, pultra. Ha nem hangsúlyozza ki a mellét akkor nem fog rajta senki sem csámcsogni. Ez kb. olyan, minthogy kirakom a melleimet, hogy én legyek a legcsöcsösebb csaj, de mi a fenét kukkoljátok. Mi a fenének rakod ki?
Azt megértem, ha akkora van, ami mellett nem lehet meg nem csodálással elmenni. De én nem ezt mondanám. Hanem viccesen megkérdezném, hogy Ön szerint milyen színű a szemem! F/60
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!