Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 18 éves fiúként szűz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 éves fiúként szűz?

Figyelt kérdés
Ha elején kéne kezdenem nem volt még barátnőm. Soha. Nem önbizalomhiány miatt, hanem mert nem igazán találtam még olyan lányt aki tetszik is. Főleg, hogy kisváros, kevés "lehetőséggel". De kegyetlenül nagynak érzem a szexuális feszültségem. Amit már magamnak nagyon nehezen tudok megálljt parancsolni. Érdemes lenne akár szexkapcsolatba lépni? Hogy végre kiéljem magam?!

2018. dec. 27. 09:00
1 2
 11/18 he84 ***** válasza:
34%

A 9-es válaszoló téved, mert nincs ilyen, hogy gyerekkorban, vagy tizenéves korban szerelmesnek kell lenni legalább egyszer, ez butaság,... Nem rosszabb semmivel se, ha valaki 18 felett, vagy még évekkel később lesz először szerelmes. Én 25 éves korom felett lettem először szerelmes, még ha egyoldalúan is. Na meg a szerelem nem döntés kérdése, vagy jön majd valaki iránt, vagy nem.

És kérdező, egyáltalán nem gáz. Nem kell sietni, ne göörcsölj rá, mert úgy rosszabb! És nem gáz később se. Nem ettől függ egy ember értéke, akinek meg igen, azzal ne foglalkozz. Egy szexkapcsolat is lehet jó, ez az adott személyektől és a körülményektől függ. Bár én nőként ennek ellenére nem megyek vele sose szexkapcsolatba. Ha úgy érzed, még nem szeretnél komoly párkapcsolatot, akkor próbáld meg a szexkapcsolatot. Ehhez persze az adott nővel mindent meg kell beszélni és aszerint mindkettőtöknek be kell tartani. Plusz létezik olyan is, hogy laza kapcsolat. A laza kapcsolat hasonló a barátság extrákkal viszonyhoz. Persze ne érdekbarátság, hanem valódi barátság legyen benne és amellett intimítások. Az érzlemek a fizikai vonzódáson túl pedig nem csak a szerelemre értendők, hanem a szimpatikusságot, barátságot is jelenti.

2019. jan. 2. 19:58
 12/18 anonim ***** válasza:
18%
Merre laksz?
2019. jan. 2. 20:11
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

9-es vagyok. He84, amit leírtál, az nagyon beteg. Rideg, és érzelemmentes. Igenis ha valaki vonzódik egy nemhez, akkor az szerelmes lesz, már kicsi gyerekkorában is. Valószínűleg valami trauma ért titeket, ami miatt ezt nem tudjátok megélni, és emiatt sajnállak is titeket.

Nyugodtan pontozz le, nem érdekel. Az igazság tudom, hogy fáj. A lényeg, hogy ne szaporodj, mert az érzelemmentes emberekből csak még érzelemmentesebb világ lesz.

Kérdező: ott van a kezed, húzogasd a kukidat. De ne szaporodj, kérlek!

2019. jan. 2. 20:45
 14/18 A kérdező kommentje:
Akkor szerinted jobb az, hogy ha fiatalon lesz 10 csajom. Akiket nem igazán fogok szeretni. De leszenek. Mint az hogy inkább várok egy olyanra akit tudom, hogy kételyek nélkül fogok szeretni. Viszont érzem azt, hogy szeretnék már lánnyal testi kapcsolatba kerülni, anélkül hogy kapcsolatba meneküljek/ünk miatta. Az a világ amit leírsz na az az abszurd.
2019. jan. 2. 20:53
 15/18 anonim ***** válasza:
75%
Persze mindenki átesik a szerelmen, már óvodában. De a szex két emberen múlik. Ha nem jön valakinek össze a szex, az nem jelent semmit. Attól még lehet normális.
2019. jan. 2. 20:55
 16/18 he84 ***** válasza:

Nagyon rosszul látod 13-as válaszoló, nem vagyok se rideg, se érzelemmentes, nem beteg amiket írtam. Ettől még nekem belefér barátságon belül is az intimítás, ám a szexkapcsolatok barátság nélküli csakis szex dolgok a 2 ember között általában, nem több. Csak mert valakinek bejön a laza kapcsolat, a mi a szexkapcsolat és a komoly párkapcsolat között van, az még nem jelent érzelemmentességet. A barátság is érzelem, nem csak a szerelem. Lehet hogy nem mindenki gondolja így, de ettől ez még így van. Ettől még persze lehet jó a szexkapcsolat is, de azért magam részéről legtöbbször nem annyira támogatom. Nálad nem stimmrel valami, már bocsi, hogy azt hiszed gyerekként, kamaszként szerelmesnek kell lennie mindenkinek legalább egyszer. Ez nem törvény és nem mindenkinél van ez így. Ettől még nincs trauma a háttérben. A vonzódás meg nem egyenlő a beleszeretéssel. Sok ember vonzódhat jó néhány emberhez, mégse szeret bele mindegyikbe, akikhez vonzódik.

És kérdező nem jobb. Ha te úgy érzed, inkább mégis várnál olyan nőre, akivel szerelem is esélyes kölcsönösen, akkor tedd azt. Tőled és a kitartásodtól függ, na meg a hozzáállásodtól is.

2019. jan. 6. 11:39
 17/18 anonim ***** válasza:
50%

Egyetértek veled. A szexkapcsolat se érzelem mentes.

De akinek nem megy kapcsolat kialakítás, annak a szexkapcsolat kialakítás se megy. És egy nő nem akar szexkapcsolatba lépni egy szűz férfivel.

2019. jan. 6. 11:54
 18/18 he84 ***** válasza:
Oké. Ám az egy rossz általánosítás, hogy a nők nem akarnak szexkapcsolatot szűz férfival. Nem minden nő ilyen, nem mindenki a profikra vágyik, vagy a haladókra mindenáron. Na meg olyan is van néha, hogy valaki szűzként is már elsőre ügyes, még akkor is, ha nem profi módon.
2019. jan. 9. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!