Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 18 éves fiúként szűz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 éves fiúként szűz?

Figyelt kérdés
Ha elején kéne kezdenem nem volt még barátnőm. Soha. Nem önbizalomhiány miatt, hanem mert nem igazán találtam még olyan lányt aki tetszik is. Főleg, hogy kisváros, kevés "lehetőséggel". De kegyetlenül nagynak érzem a szexuális feszültségem. Amit már magamnak nagyon nehezen tudok megálljt parancsolni. Érdemes lenne akár szexkapcsolatba lépni? Hogy végre kiéljem magam?!

2018. dec. 27. 09:00
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Előted az élet

Ne rinyálj

Még annyit kefélhetsz hogy lehet megunod na jo azt azért nem .. de ne görcsölj rá a témára

2018. dec. 27. 09:03
 2/18 anonim ***** válasza:
0%

18 évesen még szűz vagy?

Húzz bele, mert ez gáz.

2018. dec. 27. 09:28
 3/18 A kérdező kommentje:
Miért lenne gáz? Rohadtul nem érzem gáznak.
2018. dec. 27. 09:52
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt csinálsz amit jónak látsz
2018. dec. 27. 10:03
 5/18 anonim ***** válasza:

A 2. válaszoló szarkasztikusan értette a sok "x évesen még szűz vagyok, gáz?" kérdésekre reflektálva.

Szerintem semmi hátrányos nem lehet ha szexkapcsolatba belemész, csak keress olyan lányt aki erre vevő és szimpatikus is.

2018. dec. 27. 10:06
 6/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Jelen pillanatban is azt érzem, hogy inkább egy szexkapcsolat az amire vágyok. Nem igazán szeretnék még igaz szerelmi kapcsolatot kialakítani. Mégegyszer köszönöm! :)
2018. dec. 27. 10:09
 7/18 anonim ***** válasza:

Én 20 évesen szexeltem először, tudom hogy néha nagyon rossz. Előbb utóbb fogsz szexelni, nyugi!

Én mindig azt gondoltam hogy örökre szűz maradok, de szerencsére nem így lett:D

Bár barátnőm nem volt még:(

21F

2018. dec. 27. 11:38
 8/18 anonim ***** válasza:
46%
En mar 15 evesen sem voltam az xdd
2019. jan. 2. 18:18
 9/18 anonim ***** válasza:
0%

Kedves kérdező! Nekem te nagyon furcsa vagy. Én már 6 éves koromban szerelmes voltam. És aztán még nagyon sokszor. Te hogyhogy nem találtál olyat 18 éven keresztül, aki tetszik?? Biztos vagy abban, hogy vonz a női nem?

Na mindegy, szóval innentől kezdve minek lépnél szexkapcsolatba bárkivel is? A szex az érzelmek és a szenvedélyek kifejezése, beteljesülése. Ha nem érzel a lány iránt semmit, akkor bár lehet, hogy fizikailag kielégülsz, lelkileg nem. Esetleg próbáld meg fiúkkal (és ez nem vicc!). 39/F

2019. jan. 2. 18:29
 10/18 A kérdező kommentje:
# 9 Nem vonzódom a fiúkhoz. De mint írtam nagy a szexuális feszültségem. Így nem igazán szeretnék most kapcsolatot.
2019. jan. 2. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!