Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, a hamburger vagy a salátapunci látszik tevepatának?
Figyelt kérdés
Szoktatok akarattal úgy öltözni, hogy tevepata legye?2018. dec. 27. 08:07
1/5 anonim válasza:
A tevepata nem a kisajkaktól függ, hanem a nagyajkak méretétől.
Szerencsére nekem nincs olyan nadrágom, amiben tevepatám lenne.
Nagyon zavaró lenne ha azt néznék.
2/5 anonim válasza:
Hamburger
Nekem Sali van és nem lesz teve pata
Amúgy meg szerrintem közönséges ha valaki direkt ugy öltözik hogy a bulája formája látszódjon
Attól hambi nunija van még lehet ízlésesen öltözni
De ha a egy világi lotyó akkor nem szóltam
24N
3/5 anonim válasza:
Szerintem nem annyira a puncitól függ. Ott van a vágás és azt egyfajta nadrág kiadja. Inkább az múlik a formán, hogy mennyire is adja ki.
4/5 alonelyman válasza:
De az a durva hogy még a farmer is kiadja lanyokon pedig farmernak kemény anyaga van de még azt is beszippantja a punci vágat :)
5/5 anonim válasza:
Nekem húsos baba puncim van és a bugyiban mindig van tevepatám de én élvezem :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!