Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne utáljam magam? (salátapunci)
Figyelt kérdés
2018. dec. 23. 18:48
1/22 anonim válasza:
szerintem fontos letisztázni,hogy visszajelzések alapján ítéled el te is,vagy pedig kényelmetlen nap közben és/vagy neked nem tetszik?
mert utóbbi esetben nincs 100e megcsináltatni és akkor letudnád.
2/22 anonim válasza:
Fogalmam sincs miért utálod magad emiatt. Tudom, hogy ezzel nem sokat segítek, de a legtöbb férfi odavan érte.
3/22 A kérdező kommentje:
#1 Nem zavar semmiben, csak nem tetszik és emiatt nem tudom teljesen elengedni magam.
2018. dec. 23. 18:53
4/22 anonim válasza:
mit utálsz benne?
nincs gond a saláta puncival, személy szerint nyalni jobb szeretek salátát, mert lehet szívogatni kicsit
6/22 anonim válasza:
Mutasd meg és mindjárt kapsz 600 privátot egy erdőnyi f**zos képet és helyre is állt biztosan az önbizalmad :)
8/22 A kérdező kommentje:
#7 Esztétikai szempontból zavar.
2018. dec. 23. 19:05
9/22 anonim válasza:
Esztétikai szempontból lehet pont éppen tökéletes is, hidd el! :)
10/22 anonim válasza:
Nekem is salátapuncim van, eddig az összes barátomnak tetszett. Én is problémának láttam fiatalon, aztán rájöttem, hogy nem érdekli a férfiakat, hogy milyen, csak ápolt legyen. Majd kinősz a morfondírozásból :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!