Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy alkalmi lány azt mondta a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy alkalmi lány azt mondta a farkamra hogy lehetne nagyobb. Szerintetek igaza volt?

Figyelt kérdés

Neten ismertem meg, szexeltünk és azt mondta hogy jó lenne ha nagyobb lenne. Pedig élvezte a szexet, úgy láttam rajta.

Szerintetek is jobb lenne ha nagyobb lenne? Mereven 14-15 centi hosszú, és 4.5 cm vastag (a töve felé vastagodik).

Sok lány fog bántani emiatt?

Tudom hogy barátnő kéne, de valószínüleg azt sosem fogok találni...

2018. dec. 26. 11:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én sem veszembe tövig a párom péniszét, mégis imádom, amikor tövig bennem van, pedig 19 cm és elég vastag is... szóval igen, egy kicsit lehetne nagyobb. Viszont szerintem egy érzékenyebb napon pedig a kisebb jobb lenne. U
2018. dec. 26. 12:24
 12/20 anonim ***** válasza:

Kérdező úgy kellene, hogy megdugsz 100 nőt aztán igazságszérumot adsz nekik amitől muszáj elmondaniuk őszintén, hogy mit gondolnak a farkad méretéről :D

Probléma megoldva, szívesen! :D

2018. dec. 26. 12:43
 13/20 anonim ***** válasza:

Kicsi de játékos ! 👍🏻

Nem azoktuk annyira nyílvanosan mondani , de mindenkinek a 20 cm hosszú és vastag farkak amik tetszenek.

2018. dec. 26. 12:45
 14/20 anonim ***** válasza:
Magam nevében tudok beszélni, szerintem egy centivel sem kell nagyobb méret. vastagságra szintén bőven elég!hidd el bőven elég a lányok nagyrészének.
2018. dec. 26. 12:49
 15/20 anonim ***** válasza:

Szinte le se merem írni, mert úgyis kamunak fogjátok gondolni, de nekem a közel 20cm hosszú és 5cm vastag farkamra is mondta már egy csaj, hogy "lehetne nagyobb". És akkor még ezt komolyan is vettem... (Természetesen ezzel szemben volt olyan is, aki szerint meg nagy volt...)

Szóval szerintem ne görcsölj ezen, mert kompatibilitás kérdése a dolog. A 14-15 cm az egy teljesen átlagos méret, és az átlagos lányok átlagos vaginájába pont megfelelő lesz. Most kifogtál egy ilyen csajt, na bumm! :)

Egyedül azt nem értem, miért kellett ezt szóvá tennie. Az már nettó bunkóság volt.

2018. dec. 26. 12:53
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy sok csajnak nem csak azért jön be a nagyobb, mert jobban élvez tőle. Hanem mert a "nagyobb jobb".

A nők mellméretének sincs köze ahhoz, hogy mennyire tudnak elélvezni a férfiak, mégis a legtöbb férfi ha választhatna (ugyanolyan feszesség, formásság megmaradása mellett), akkor inkább egy nagy mellet választ egy kisebb helyett.

Esztétikai okokból, mert a szemének jó a látvány, a nagyobb jobb elve mentén. Ugyanez igaz a nőknél a farokméretre is, hogy nem feltétlenül azért tetszik neki a nagyobb mert jobban élvez, hanem mert egyszerűen csak jobb érzés a nagyobb farokra ránézni, megfogni, jobb a tudat hogy a másiknak akivel szexelek nagy farka van.

2018. dec. 26. 13:10
 17/20 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem nem a szemem lakik jobban, hanem a testem egy nagyobb pénisztől. :D amikor nem csúszik ki folyton, nincs az, hogy túlnedvesedek és nem érzem, nincs az, hogy valamelyik pózhoz kevés... :)
2018. dec. 26. 13:35
 18/20 anonim ***** válasza:
Sok lánynak már nem elég az átlag méret, főleg alkalmi kapcsolatoknál. Nem véletlenül annyira népszerűek pl a feketék Amerikában a fehér lányoknál, szinte mindegyik ki akarja próbálni milyen.
2018. dec. 26. 15:53
 19/20 anonim ***** válasza:
Igen
2018. dec. 26. 19:17
 20/20 anonim ***** válasza:

Az ilyen lány kezébe kell adni egy kedvenc,nevezzük"kuba" parfümös üveget hogy ekkora kicsi?

Nyugi hátra fog hőkölni és nem tudják a méretét tuti.

Lehet fejleszteni,vannak rá gyakorlatok.

2018. dec. 27. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!