Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy alkalmi lány azt mondta a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy alkalmi lány azt mondta a farkamra hogy lehetne nagyobb. Szerintetek igaza volt?

Figyelt kérdés

Neten ismertem meg, szexeltünk és azt mondta hogy jó lenne ha nagyobb lenne. Pedig élvezte a szexet, úgy láttam rajta.

Szerintetek is jobb lenne ha nagyobb lenne? Mereven 14-15 centi hosszú, és 4.5 cm vastag (a töve felé vastagodik).

Sok lány fog bántani emiatt?

Tudom hogy barátnő kéne, de valószínüleg azt sosem fogok találni...

2018. dec. 26. 11:55
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
35%

Nem vékony az? Nekem 4cm ernyedten, kb.

Vannak csajok, akik a vékonyabb és rövidebb falloszra vágynak, valakinek a vastagabb jön be. Csak azért, mert kifogtál egy tágabbat, az nem jelenti azt, hogy kicsi a farkad :D

2018. dec. 26. 12:00
 2/20 anonim ***** válasza:
19%
Igaza... egyik nő sem mondja, de szereti ha legalább olyan 16-18 cm.. a 19 még olyan határeset. De egy ennél nagyobbtól se fog megijedni, csak kicsi ne legyen.
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
egyéjszakás vagy rövidebb kapcsolatra a nagyobb méretet szokták előnyben részesíteni de hosszútávú kapcsolatra meg az átlagos/kisebb méreteket akinek van egy kis angol tudása utána lehet olvasni érdekes..:) Egyébként ez egyén függő de részemről elég unfair dolog bármelyik oldalról a másik méreteinek "támadása" mintha ő tehetne arról és mintha ez változtatna bármin is.
 4/20 anonim ***** válasza:

2-es, ez hülyeség. Nekem kb 17cm hosszú és volt olyan párom meg alkalmim, akiknek ez sok volt, egyszerűen azért, mert szűkebbek és rövidebb a hüvelyük.

Az 1-es vagyok.

2018. dec. 26. 12:04
 5/20 anonim ***** válasza:

Az átlagos (itt, a gyk-n is naponta kérdi meg ezt valaki).

Elég lesz.

Amúgy ha élvezte a szexet, miért nem hívod vissza? :D

2018. dec. 26. 12:05
 6/20 anonim ***** válasza:
Na meg egy péniszgyűrűt kipróbálhatsz vele :D.
2018. dec. 26. 12:06
 7/20 anonim ***** válasza:

Ha bevette torokig tövig, akkor jogos amit mondott, de ez csak rá vonatkozik, nem az összes többi nőre. Ha nem vette be tövig, akkor csak a szája járt.

Szóval?

2018. dec. 26. 12:09
 8/20 anonim ***** válasza:

4:

És? Inkább legyen több, mint kevesebb. Nekem is 17 cm és a csajok többsége azt mondta tetszik neki, mert pont "belé illek", "pont jó", egy-kettő volt akinek nagy volt és egy aki meg azt mondta kicsi neki.

Egyébként ha a kicsi jelző túl durva valakinek, akkor így gondolkodjatok, hogy rendben a 14-15 cm nem kicsi, csak átlagos, átlagosan kicsi (statisztikák alapján). De sok nőnek már ez sem elég. És most nem tudom megmondani, hogy ez a nők mondjuk 30 vagy 50 vagy 70%-ára igaz, hogy a 14 centit kicsinek tartja, de elég sokra igaz. És sokkal több nő fog panaszkodni egy farokra azért, mert kicsi, mint azért, mert nagy.

De most én nem bántani, vagy ba sztatni akarom a 14-15 cm, vagy pláne még kisebb farkúakat, hanem csak hogy fogadják el a valóságot, saját magukat, mert így sokkal nyugisabban tudnak élni. Sok nő az életedben, pláne olyanok akik nem táplálnak irántad erős érzelmeket, kicsinek fogja találni a farkad, akkor is, ha statisztikailag nem kicsi és talán ezt szóvá is fogja tenni. A kérdező pedig jól mondta, hogy inkább a tartós párkapcsolatot érdemes nyomni, mert ott a csaj irántad érzett szerelme jobban elfedheti számára azt, hogy a farkad nem találja elég nagynak.

2018. dec. 26. 12:15
 9/20 A kérdező kommentje:

Tehát akkor szerintetek is lehetne nagyobb:(

Csak a makkot nyalogatta:D

2018. dec. 26. 12:16
 10/20 anonim ***** válasza:
Lehet csak megjátszotta hogy élvezi. Ha szt mondta akkor ez a véleménye. Miért nem kérdezed meg ot? Mi nem láttuk a farkad és én meg nem találkoztam olyan pasival aki ne hazudna rá pár centit:D aki meg nem hazudik rá az meg sem meri mert nem érdekli. Na mindegy. Valószínű neki nem tetszett a farkad. Ez van
2018. dec. 26. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!