Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem akar szexi lenni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar szexi lenni?

Figyelt kérdés
4 éve vagyunk együtt barátnőmmel, dr soha nem akart "elcsábítani", nincs egy szexi fehérneműje, nem veti be a női praktikákat. Az utóbbi időben pedig azt érzem, mintha teljesen aszexuális lenne.
2018. dec. 26. 10:57
 1/10 anonim ***** válasza:
20%
Mert max az anyakönyvi kivonat szerint NŐ!! Vannak ilyenek, sosem értettem. Az ilyennel nem kell foglalkozni, hagyd a halálba. 15 éves korom óta szinte csak magassarkúban járok, sminkelem magam és csakis szexi fehérneműt veszek fel. Az ilyen libákat hagyni kell, undorítóak női szemmel is.
2018. dec. 26. 10:59
 2/10 A kérdező kommentje:
Sminkeli magát és vesz fel magassarkút.
2018. dec. 26. 11:05
 3/10 anonim ***** válasza:
40%
Már nem szeret.
2018. dec. 26. 11:16
 4/10 anonim ***** válasza:
40%
Megszokta az állandót. Úgy gondolhatja, ott vagy neki és már nem is változhat ez a dolog.
2018. dec. 26. 11:17
 5/10 anonim ***** válasza:
79%
Mert így érzi jól magát
2018. dec. 26. 11:21
 6/10 anonim ***** válasza:
72%

Egy nő nem ilyen dolgoktól lesz nő.

Persze sokan azt hiszik, de ők annyit is érnek csak.

2018. dec. 26. 11:31
 7/10 anonim ***** válasza:
88%

Ebből látszik milyen agyatlanok vagytok

Én volt barátnőm egy kinyult pulcsiban és mackó nadrágban is bármikor el tudta csavarni a fejem mert nem attól szexi.egy nő hogy mennyire R**ancosan öltözik ...

2018. dec. 26. 11:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Ezt tőle kérdezd meg... Lehet, már te sem vagy szexi neki.
2018. dec. 26. 11:41
 9/10 anonim ***** válasza:
75%
nem kötelessége semelyik nőnek sem pluszba tetszelegni nektek. gondolom te sem kis fodros köténykében és elefánis tangában porszívózva várod őt otthon....
2018. dec. 26. 11:44
 10/10 A kérdező kommentje:
Én gyakran vagyok meztelenül itthon, viszont azt nem értem, hogy miért r1bancos, ha valakinek van szexi fehérneműje.
2018. dec. 26. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!