Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem elegit ki a baratom elegge?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem elegit ki a baratom elegge?

Figyelt kérdés
A baratom mindig elmegy mikor szexelunk, es azzal nem foglalkozik hogy en meg kivanom es akarom meg, azt mondja hogy az elozo baratnoi se mentek el... mit tegyek?

2018. dec. 25. 20:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Keress mást
2018. dec. 25. 22:10
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor fogalmazódik meg bennem meg egy kérdés, hogy ekkora gyökérnek hogyan lehet barátnője.

Vagy megszoksz vagy megszöksz, én az utóbbit javaslom.

2018. dec. 25. 22:17
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Selejtes gci, hagyd a fenébe. Ezt pasiként mondom. Én sem tudom órákig csinálni, de attól még okozok orgazmus, de legalábbis törekszem rá, hogy kielégüljön a partner is!
2018. dec. 25. 22:18
 14/15 anonim ***** válasza:
Én a helyedben menekülnek előle.
2018. dec. 25. 23:18
 15/15 Á.Zoli ***** válasza:
Tapasztalatom szerint a lányoknak jóval hosszabb idő kell a beinduláshoz, mint nekünk. Persze nem minden eset ilyen, de többségében igen. Beszéljétek meg, hogy kezdjétek veled a kényeztetést és mikor már kellően beindított, csak akkor jöjjön ő és utána a behatolás, ha erre képtelen, akkor nincs mit megbeszélned vele...
2018. dec. 26. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!