Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan kell jól lovagolni?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell jól lovagolni? Milyen technika számít jónak?

Figyelt kérdés
Nekem valahogy nem kényelmes ez a póz, de szeretném jobbá tenni. Mi ennek a technikája?
2018. dec. 25. 17:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Hogy erted hogy nem kényelmes ?
2018. dec. 25. 18:29
 2/7 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy kellemetlenül érzem magam közben és bénának mert nem igazán tudom, hogy hogyan kéne ezt “rendesen” csinálni.
2018. dec. 25. 18:46
 3/7 Bino ***** válasza:

Ez eléggé egyéni, hogy kinek mi az, ami jó. Szerintem ezt akkor abban a helyzetben tudod tesztelgetni, hogy hogyan jó neked.

Ha nincs ötleted mit kipróbálni, akkor esetleg próbálhatod azt, hogy nem előre-hátra dőlsz, hanem fel-le mozogsz. Vagy esetleg körkörösen, és közben simogatod a csiklódat.

Remélem tudtam segíteni.

2018. dec. 25. 18:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor nem a pozzal van probléma hanem az onertekeleseddel....
2018. dec. 25. 19:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Az exem farka igazán nagy, amit én szerettem, de a lovagló póz emiatt nekem mindig kényelmetlen volt. Nem tudtam rajta rendesen "ugrálni", a körkörözésről, meg előre-hátra mozgásokról meg ne is beszéljünk. Én nekem is kényelmetlenné vált egy idő után (nem csak fizikailag...), főleg miután mondta, hogy eddig egy barátnőjénél sem colt ez gond. Nem rosszból mondta, inkább meglepődve... csak rossz volt, hogy akkor csak én vagyok ilyen béna? De nem volt mese, hiszen fájt. Végül úgy jobb volt, hogyha ő teljesen kifeküdt az ágyon és én a mellkasára támaszkodtam lovaglás közben. Ha rájöttem a helyes mozgásra, akkor nagyon tudtam élvezni ;)

De ha az önbizalmaddal van a baj, akkor előbb meg kell tanulnod elengedni magad..könnyű mondani, tudom :/

2018. dec. 25. 19:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Menj és gyakorolj igazi lovon. Persze rendes lovaglást és meglátod mennyivel jobb leszel majd a brokin is.
2019. máj. 3. 23:48
 7/7 A kérdező kommentje:
15 évig lovagoltam (mármint lovon). De egyébként ez régebbi kérdés, azóta már sokkal jobban megy szerencsére:)
2019. máj. 4. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!