Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az EMO lányok, honnan tudnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az EMO lányok, honnan tudnak sokkal jobban fellációzni, mint az idősebb nők, és a többi style képviselői?

Figyelt kérdés

Nem akarom megsérteni az idősebb nőket, honnan szerzik az információt?

Csak engem lepett ez meg? Olyan szépen felépítette a "dolgot", mint egy építész. Még a legnagyobb K sem csinálja így.

2018. dec. 11. 21:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Hogy mi van?
2018. dec. 11. 21:33
 2/8 anonim ***** válasza:

*felláció = sz.pás, csak, hogy magyarul beszéljünk és értse a nép. ( én sem értettem, csak rágugliztam)

Egyébként ez nem hiszem, hogy kor vagy stílus függő. Az, hogy együtt voltál egy EMO csajjal, aki perfekt volt, még nem jelenti, hogy az összes az.

2018. dec. 11. 21:36
 3/8 anonim ***** válasza:

Hogy micsoda?

Azt értem h neked bejön az ahogy egy "emos" lány szájjal kényeztet.

De ezzel mire gondolsz?

"Nem akarom megsérteni az idősebb nőket, honnan szerzik az információt?"

2018. dec. 11. 21:39
 4/8 StevenUp ***** válasza:
100%
A kérdés elő példája annak hogy ez történik amikor valaki úgy akar műveletnek / okosnak látszani hogy olyan szavakat használ ami nem szerepel a mindennapi szókincsèben és így nem tud értelmes mondatokat alkotni :D
2018. dec. 12. 00:04
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem akartam cumizást írni.
2018. dec. 12. 22:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Te most mi a jóistenről beszélsz?
2018. dec. 13. 18:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Két hiba van a kérdésedben.

Azt már más is mondta, hogy egyetlen EMO-s lány tudománya alapján ne általánosíts.

A másik, ha jól értem a kissé zagyva kérdésedet, hogy az idősebb nők nem tanulhatták meg az orális kényztetést, mert akkor még nem volt ilyen. Hát ez jellemzően a buta gyerekek kérdése, akik azt hiszeik, hogy ami húyz éve volt, az már történelem. Orális szex mindig is volt, és száz éve ugyanúgy csinálták, mint ma. Az ezeréves ógörög vázaképeken is látható, hogy gyakorolták. Hiszen az emberek se voltak másmilyenek, ugyanazt élvezték, mint ma.

2018. dec. 16. 08:51
 8/8 anonim ***** válasza:

Én meleg fiú vagyok és fantasztikusan szopok. Sokan jelezték már hogy én voltam nekik a legjobb.

24/F

2018. dec. 18. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!