Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan deríthetném ki, hogy még szexelnek e a szüleim?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiság. Mik azok a jelek amik utalhatnak erre ? 50 es korosztály2018. dec. 24. 19:37
1/16 anonim válasza:
miért érdekel? fiu vagy vagy lány? lesd meg :D
3/16 anonim válasza:
Mert? Ettől boldogabb lesz az életed?
4/16 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok. Sose láttam és nem is hallottam őket. Az egyetlen tippem, hogy akkor oldják meg mikor csak ketten vannak otthon mert ilyenkor mindig felhívnak, hogy mikor érek haza.
2018. dec. 24. 19:50
5/16 anonim válasza:
Az azért is lehet, mert aggódnak érted.
6/16 anonim válasza:
Hagyj kint egy kotont az éjjeliszekrényükön. Ha bontatlan marad hónapokig, akkor nem szexelnek, ha rárabolnak, akkor találat! :)
7/16 anonim válasza:
Ugyan azok a jelek mintha 20 évesek lennének
Mondjuk egyik exem 50 +os szüleit hallottuk ahogy nyögnek meg lihegek
8/16 anonim válasza:
"Ölik" egymást állandóan, vagy békesség, nyugalom, kedvesség, van otthon?
Ebből már meg is kaptad a választ.
9/16 anonim válasza:
Ez a kotonos ízé azé nem jó mert 50 éves kor felett jön a menopauza és 50 év felett már a legtöbb nő nem megtermékenyíthető
10/16 anonim válasza:
Dehogynem jó a kotonos trükk.
Mivel a kérdez IQ-ból itélve ő is egy ilyen darab szakadásának köszönheti létét, így legalább nosztalgiából biztos elővennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!