Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Honnan deríthetném ki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan deríthetném ki?

Figyelt kérdés
Van egy párom,de nem nagyon bízok benne. Szerintem tuti van másik nője,nem hiszem el,hogy neki elég heti 1 szex. Nem vagyok hülye. Sose ér rá és ez gyanús,ha mondom neki ,hogy úgyis tudom ,hogy van más neki,akkor megsértődik és sértőnek gondolja meg felháborodik ,hogy nem bízok benne ,meg jarjak utána. Hát nem is bízok benne. Eldöntöttem utána is járok valahogy a dolgoknak ,csak nem tudom hogy. Szerintetek ,hogy buktassam le? Vagy követtesem valakivel?
2018. nov. 17. 12:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Minek kell ennyi katyvasz?

Ha már megvan benned a bizalmatlanság, a bizonytalanság, akkor ennyi.

Simán csak hagyd el és pont. Nem kell utána kutatni, járkálni. Egy ilyen megérzésnek mindig van alapja. Szakíts. Ez a legtisztább

2018. nov. 17. 12:43
 2/16 anonim ***** válasza:
Az már régen rossz ha nincs bizalom, és csak féltékenykedés van. Úgy se lesz ez hosszú életű.
2018. nov. 17. 12:46
 3/16 anonim ***** válasza:
Ha nem bízol benne, hagyd ott és kész. Nem kell játszani a házi Sherlock Holmest, ez olyan szánalmas.
2018. nov. 17. 12:47
 4/16 anonim ***** válasza:

Nem mindegy!

Szólj neki, hogy heti egy neked kevés, és beszéljétek meg!

Változás hiányában, Te hagyd el.

2018. nov. 17. 12:50
 5/16 anonim ***** válasza:
0%
Le kell szopnod a sracot
2018. nov. 17. 12:51
 6/16 anonim ***** válasza:
Párom exe (nő) ugyanezt csinálta, havonta 2 szex volt jobb esetben. 11 hónapja ki is derült, hogy kavart a főnökével. Férfi esetén meg pláne nem hiszem el, hogy elég neki heti 1. Nem beszélve arról, ha régebben többet igényelt. Nincs ezen mit kideríteni, teljesen egyértelmű.
2018. nov. 17. 12:52
 7/16 anonim ***** válasza:

Vágd csak magad alatt a fát!

Ezzel a viselkedéssel eléred nála, hogy igazad legyen! :/

2018. nov. 17. 12:52
 8/16 anonim ***** válasza:

Nyomozás helyett gondold végig: Kielégíted rendesen? Megkap tőled mindent amit szeretne? Mert akkor nem menne máshoz!

De ha megbeszélés után sem változik a kapcsolatotok akkor hagyd a fenébe! Menjen ahhoz a másikhoz!

2018. nov. 17. 12:55
 9/16 A kérdező kommentje:
Én már mondtam neki ,hogy nem elég heti 1. De legközelebb le se fogom szni engem nem fog hülyének nézni,max én is keresek olyat aki jobban ráér majd ,mint ő. És ,akkor mondja ,hogy szedjek gyógyszert. Hát erre a hegi 1re nem fogok,csak ,hogy neki kényelmes legyen!!
2018. nov. 17. 12:55
 10/16 anonim ***** válasza:
Lehet úgy kiszívod, elég neki heti egy...
2018. nov. 17. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!