Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan deríthetném ki?
Figyelt kérdés
Van egy párom,de nem nagyon bízok benne. Szerintem tuti van másik nője,nem hiszem el,hogy neki elég heti 1 szex. Nem vagyok hülye. Sose ér rá és ez gyanús,ha mondom neki ,hogy úgyis tudom ,hogy van más neki,akkor megsértődik és sértőnek gondolja meg felháborodik ,hogy nem bízok benne ,meg jarjak utána. Hát nem is bízok benne. Eldöntöttem utána is járok valahogy a dolgoknak ,csak nem tudom hogy. Szerintetek ,hogy buktassam le? Vagy követtesem valakivel?2018. nov. 17. 12:41
11/16 A kérdező kommentje:
10 persze egy férfinak,hagyjuk már ,tudom milyenek..
2018. nov. 17. 13:02
12/16 A kérdező kommentje:
Azoknak csak a dugáson jár az eszük máson nem. De lehet majd elkezdem követni és meglátjuk.De akkor meg nem lesz csak 1 menet és majd kiderül.
2018. nov. 17. 13:05
13/16 A kérdező kommentje:
Vagy van valami nyomonkövető alkalmazás,mint ami a Barátokban van ,hogy letöltöd és láthatod ,hogy merre jár az illető?
2018. nov. 17. 13:09
14/16 anonim válasza:
Ne nyomkövessél, nem vagy te Sherlock.
Lépj ki ebből a kapcsolatból
Mellesleg ez a másik után való szaglászás elég gyerekes. Ha nem válsz nővé, és folytatod ezt a viselkedést, minden pasi meg fog csalni
15/16 anonim válasza:
Magán nyomozó irodák ilyet is vállalnak. Több százezer forintért! Megér neked ennyit a bizonyosság? Hagyd a fenébe, keress egy másik pasit!
16/16 A kérdező kommentje:
15 ha lenne ennyi pénzem,hidd el kifizetném. Engem senki ne nézzen madárnak!!
2018. nov. 17. 14:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!