Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az önbizalomhiány mellett mi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az önbizalomhiány mellett mi bajuk van még a nőknek, akik fiatalok és mégis 40-es,50-es férfival szexelnek?

Figyelt kérdés

Tudom kevés ilyen van, akik önszántukból és nem pénzért csinálják ezt, de mégis akad egy-kettő.

Azt ne hozzátok fel, hogy esetleg a férfi különleges valamiben, mert elröhögöm magam.

2018. dec. 24. 17:01
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:

# 19

Gratulálok, hogy ott tartasz, hogy 44 évesen is feministázol. :D

Biztos nagyon sérti monst az egódat, hogy itt vagyok, fiatal lányként és nem kellesz nekem. De azért nem kell aggódnod, hogy én mibe fogok beleülni ma este, nem a te dolgod.

2018. dec. 24. 18:05
 22/38 anonim ***** válasza:
28%
Az bezzeg nem udoríró ha a gyerekeddel egykorú pasival vagy együtt? Bort iszol vizet prédikálsz ;D most derült ki milyen kis butuska vagy :D leszolod aki idősebbel van együtt de ugyanezt csinálnád csak te lennél az idősebb. Gratulálok!
2018. dec. 24. 18:06
 23/38 A kérdező kommentje:

A pasiknak nem undorító, hogy a lányukkal egyidős csajjal szexelnek?

Én csak a sértésedre reagáltam, de amúgy is miért nem válaszolt senki sem a kérdésemre?

Csak amellett agitáltok, hogy tök normális, ha egy fiatal lány egy öregemberrel van együtt, persze gondolom ti is 40-en felül vagytok, úgyhogy a ti részrehajló véleményetek amúgysem nem számít.

2018. dec. 24. 18:18
 24/38 anonim ***** válasza:
62%

Hát nem tudom, a szomszédban lakik egy ilyen pár évek óta, kívülállóként én egy nagyon kiegyensúlyozott boldog családot látok. A lány talán van 25, de a gondolkodása megelőzi a korát, sugárzik a boldogságtól (ezt irigylem is). A ffi olyan 60-as lehet, tisztelettel bánik vele. Pénz nem hiszem, hogy dominálna. Panel a falak vékonyak, veszekedést még nem hallottam át.

Látom rendszeresen, hogy virágot visz haza a ffi.

Ennek a nőnek önbizalomhiánya biztos nincs, sokkal inkább egy céltudatos, magabiztos gyönyörű nő, még női szemmel is.

2018. dec. 24. 18:55
 25/38 A kérdező kommentje:
:D
2018. dec. 24. 19:14
 26/38 A kérdező kommentje:
Ha évek óta látod ezt a párt és a csaj még csak most 25, akkor nagy valószínűséggel a 60 éves öregembernek böriben lenne a helye.
2018. dec. 24. 19:15
 27/38 A kérdező kommentje:

Plusz biztos azért sugárzik ez a csaj a boldogságtól, mert a 60 éves pénzeli a hóbortjait, közben pedig a huszonéves, egyetemi szaktársaival szexel.

De az még valószínűbb, hogy kamu a sztorid.

2018. dec. 24. 19:17
 28/38 anonim ***** válasza:

Persze, persze, mindenki hülye, mindenki hazudik.

Csak éppen neked kellett olyan kérdést kitenni, amire csak egy válasz létezik a te olvasatodban: pénz.

Aki mást mond, hülye. Hát persze.

2018. dec. 24. 19:30
 29/38 A kérdező kommentje:
Nincs racionális ok, ami alapján egy fiatal lány egy 60 évest választ. Csak a pénz vagy valami mentális probléma.
2018. dec. 24. 19:42
 30/38 anonim ***** válasza:

Mindenkinek Békés Karácsonyt

https://www.youtube.com/watch?v=Qgydozk53mA

2018. dec. 24. 19:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!