Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért érzem magam kisebbségben...

Miért érzem magam kisebbségben a barátnőim és más lányok mellett?

Figyelt kérdés

17éves lány vagyok. Soha nemvolt kapcsolatom.

Kicsit elkezdett zavarni, hogy a barátnőimet annyian keresik, ők formásak, nagy mell stb.

Azért jólesne ha felém is mutatnának néha érdeklődést.

Ez néha lehúz mintha senkit sem érdekelnék.

Valaki adna valami tanácsot?

Fog ez változni?

Vagy jobb lenne ha könnyen adnám magam és mindenkinek szétnyitnám a lábam, mint ők, most komolyan?

2017. máj. 24. 20:06
 1/4 anonim válasza:
Semmiképpen sem. Ne alacsonyodj le az ő szintükre. Én is hasonló helyzetben vagyok és rosszul is érzem magam emiatt. De nem kell árulni magunkat. Nefélj lesz ez még máshogy is.
2017. máj. 24. 20:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha a baratnoid egyszeru rib.ancok, persze, hogy nagyobb az erdeklodes felejuk (sajnos). Mas kerdes, hogy normalis kapcsolatra a kutyanak sem fognak kelleni, aztan 30 evesen meg majd ott allnak kiegve, elhasznaltan es sirankoznak, hogy bezzeg ok nem kellettek soha egyetlen rendes ferfinak sem.

Te ellenben lehet, hogy egy ideig meg szuz leszel, viszont sokkal nagyobb eselyed van igazi, tartos kapcsolatokra. Most komolyan, szerinted melyik a jobb, egy 25 eves lany, akinek volt 1-2 hosszantarto, huseges kapcsolata vagy egy 25 eves, aki mar azt se tudja, hany pasival fekudt le?

2017. máj. 24. 20:15
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen semmiképpen sem akarok az ő szintjükön lenni, de, hogy semmi érdeklődést nem kapok.. Ők folyton mesélnek..nem rinyálok, de kicsit lehangolóvá vált
2017. máj. 24. 20:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm ez a válasz most jó észheztérítés volt.:)
2017. máj. 24. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!