Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A szüzesség elvesztése a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szüzesség elvesztése a hüvelybemenetnél fáj, ahol a hártya van, vagy teljes hosszában?

Figyelt kérdés
Az egész hüvely fáj, végig, még a has alja is? Vagy csak lent alul?
2018. dec. 24. 12:38
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%
Nekem elsőre nagyon fájt biztos mert rá stresszeltem véreztem is így bele gondolva lehet ha abba kellett volna hagyni mert kishíján elájultam de biztos csak a vérnyomásom vacakolt megint. De ne aggódj mindenkinek másabb. Másodszor már csak az elején fájt picit de már élvezhető volt. Ne aggódj nem lesz baj
2018. dec. 24. 20:21
 12/12 anonim ***** válasza:

"A bejáratnál fáj, akinek fáj. Sokszor el se szakad és nem is vérzik."

Ismered az összes nőt, hogy ilyen biztosan álítod? Tudod, ha egy kis szűk "helyet" próbálnak szétfeszíteni, akkor nem csak a bejárat fájhat..

"A csajommal lassan 3 éve vagyunk együtt, kb ennyi ideje csináljuk is. Első alkalommal fájt neki, de nem vérzett és nem is szakadt el. Azóta is megvan neki, pedig 6-6,5 cm vastag a farkam."

6-6,5 cm vastag? Az akkora mint egy dobozos cola! Vagy rosszul mérted vagy kamuzol!

2019. febr. 9. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!