2/6 anonim válasza:
Eleinte egy picit de utána isteni érzés ! ;) 21/L
3/6 anonim válasza:
Nem biztos, embere válogatja, de többnyire igen.
4/6 paradicsom31 válasza:
Nem feltétlenül. Az viszont kellemetlen érzés, amikor beléd hatol, és feszít , de ez általában nem tart sokáig.. Ez is attól függ, hogy mennyire vagy nedves, mennyire tudsz kitagulni, mennyire vagy szűk.
Nekem az első probalkozas fájt, mert nem bírtam ellazulni, akkor rettenetesen feszített, így abbahagytuk. Vártunk egy hetet legalább. Utána már tudtam, hogy mit fogok érezni, hogy feszít majd, de ennek ellenére ellazultam teljesen, és a behatolás sem fájt :)
5/6 anonim válasza:
A szűzhártya a szüzesség szimbóluma, sportolás közben is kiszakadhat és nélküle is lehet születni.
Az nem fáj, amit megérezhetsz, az a behatolás. Fájhat kissé (ami amúgy kellemes)meg elzsibbadhatsz, taszíthat is, de ezek mind élvezetes dolgok, ha a szerelmeddel csinálod először.
6/6 Takacs Laszlo 15 válasza:
Ne aggodj nehanyan elverrznek,de roluk nincs adat,es nekik nagyon faj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!