Minden fiúnak el szokott szakadni az a hártya ami a makk alatt van?
Figyelt kérdés
2014. febr. 12. 00:15
1/10 anonim válasza:
Ha az elszakad akkor orvosi segítség kell.
3/10 anonim válasza:
5/10 anonim válasza:
Nekem elszakadt úgy 13 évesen, mikor először kivertem, utána hónapokig fájt, de már teljesen jó minden. Senkinek sem mondtam el.
6/10 anonim válasza:
5., pont most mondtad el mindenkinek
8/10 anonim válasza:
Nekem nagyon megnyúlt! de jobban élvezem az szexet azt észrevettem mint az elején.
9/10 anonim válasza:
csak azoknak szakad el aki porszívóval maszturbálnak
10/10 anonim válasza:
tudod kb voltál vagy 4-6 éves mikor megvizsgálták meg csinaltak v mit a farkaddal, de annak tudtommal nem kel elszakadni, ha elszakadna nemtom lenne e valami nemi problemam töle, de énis meghúztam párszor már, sőt nekem már a herém is kisebesedett 1x aszitem be se gyogyul de begyogyult, na de nekem már azer elge meg van nyulva máe azer töb mint 5-6 éve verem ki, leszoni se tudok róla mer jön a hiány, de ien ügyekbe orvost kene kerdezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!