Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A szüzesség elvesztése a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szüzesség elvesztése a hüvelybemenetnél fáj, ahol a hártya van, vagy teljes hosszában?

Figyelt kérdés
Az egész hüvely fáj, végig, még a has alja is? Vagy csak lent alul?
2018. dec. 24. 12:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
biosz 1-es. ülj le!
2018. dec. 24. 12:39
 2/12 anonim ***** válasza:
61%
Sőt, ilyenkor az egész világ összeesik egy pillanatra a fájdalomtól. Ez okozza földrengéseket. Innen lehet tudni egy földrengésből, hogy valakinek elvették a szüzességét.
2018. dec. 24. 12:39
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Az egyénenként változik. A fájás, vérzés és mi fáj.
2018. dec. 24. 13:03
 4/12 anonim ***** válasza:
70%

A bejáratnál fáj, akinek fáj. Sokszor el se szakad és nem is vérzik.

A csajommal lassan 3 éve vagyunk együtt, kb ennyi ideje csináljuk is. Első alkalommal fájt neki, de nem vérzett és nem is szakadt el. Azóta is megvan neki, pedig 6-6,5 cm vastag a farkam.

Egyszerűen csak annyi, hogy a szűzhartya rugalmas és általában félhold alakú, így javarészt csak nyúlik.

2018. dec. 24. 13:53
 5/12 anonim ***** válasza:

Nekem első szexnél már nem volt szűzhártyám, de fájt. Hiszen azok az izmok még nem szoktak hozzá, hogy egy tamponnál vastagabb, kemény farok bemenjen oda. Pér alkalom, elmúlt. A bemenetnél is fájt nekem, meg az egész hüvelyem. De nem volt vészes.

Ám van, akinek annyira fáj, hogy abba kell hagyni. Tényleg egyénenként változik.

2018. dec. 24. 13:53
 6/12 anonim ***** válasza:
2%
Kit érdekel? Nekem jó legyen...
2018. dec. 24. 14:17
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
4-es arrol a 6-6.5 cm vastag farokról őszintén megnéznék egy képet vonalzóval. Ilyen vastagat még nem láttam.
2018. dec. 24. 14:39
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenkinek fáj nyugi :) Van akinek csak picit csíp, van aki meg sem érzi csak élvezi. Van akinek nem fáj de picit vérzik, szóval változó de nem kell félned. Ha annyira rossz lenne, senki nem csinálná ;) A lényeg hogy legyél jó nedves és lassan kell az elején, hogy hozzászokj. Ha nem vagy elég nedves akkor segít a síkosító vagy a nyál.
2018. dec. 24. 15:41
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az első barátommal nem fájt egyáltalán, de neki elég vékony farka van. Fél évig szexeltünk, majd utána lett egy másik barátom, neki vastagabb farka van, vele az első szexnél kicsit fájt, feszített, mikor betette, de hamar elmúlt ez az érzés.
2018. dec. 24. 15:45
 10/12 anonim ***** válasza:
Fáj,de szerintem kibírható.
2018. dec. 24. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!