Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire gyakori, hogy megenge...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori, hogy megengedi a nő, hogy beleévezzetek a szájába? Megnöveli az élvezeti értéket, ha lenyeli?

Figyelt kérdés
Milyen érzés látni, hogy a nő lenyeli és nem undorodik tőle(d)?

2018. dec. 22. 16:14
 1/8 anonim ***** válasza:
hát az exem szerette, igen izgatóbb ha lenyeli
2018. dec. 22. 16:15
 2/8 anonim ***** válasza:
24%
Én lenyelem mindíg.A párom ezt kéri tőlem.
2018. dec. 22. 16:35
 3/8 anonim ***** válasza:
94%
Nőként azt mondom, hogy a legjobb érzés az, ha látod a pasin, hogy szájbaélvezés után nem undorodik a saját spermájától, hanem csókolózni is hajlandó. :)
2018. dec. 22. 16:39
 4/8 anonim ***** válasza:
88%
Én szopás után mindíg csókolózok.
2018. dec. 22. 16:53
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
En inkabb szeretek fejre elvezni. Jo latni, ahogy a sajat spermam 4 5 nagy csikban van a csaj fejen szet szetterulve.
2018. dec. 22. 16:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem még nem egnedték... :(
2018. dec. 22. 23:11
 7/8 anonim ***** válasza:
A lenyelés önmagában nem ad nekem semmi élvezetet, de az nagyon is, hogy az orgazmus csúcspontján, és picivel még utána nem szakad meg a símogatás.
2018. dec. 23. 09:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Az előzőhöz még: igen, persze hogy van utána csók, akár nyelés nélkül is, nem undorodom, mint ahogyan ő sem a saját nedvétől nyalás után.
2018. dec. 23. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!