Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért vágyok jobban az együttl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vágyok jobban az együttlétre mint a barátom?

Figyelt kérdés

Azt veszem észre, hogy egyre kevesebbszer kerül sor az együttlétre köztünk, és én nőként sokkal jobban vágyok rá, és többször szeretném mint ő, pedig általában ahogy hallom ez pont fordítva szokott lenni a nemek között. Sajnos egyáltalán nem tudok elmenni szex közben, de attól még élvezem, és ezt ki is mutatom és mondom is neki. Nem tudom ez lehet e a gond. Amúgy nagyon szeret engem, érzem rajta mindig összebújunk esténként, de nekem mégis az lenne a jó ha mindig látnám rajta, hogy kíván és ő akarná, kezdeményezne. Volt már, hogy szóbahoztam, és mindig mondja, hogy nagyon jó velem, imádja a testmet is, és én tényleg mindent megteszek, hogy a kedvébe járjak. Az is zavar, hogy az előző barátnője bot típusú lány volt az ágyban, és sose vágyott a szexre, neki elég volt heti egyszer, és ez meg a barátomnak nem volt elég, mindig panaszkodott erre, viszont velem is kb heti 1 szer van, nem érzem hogy vágyna többre és szinte mindig én kezdeményezek, ami már kezd rosszul esni. Nem értem, hogy miért lehet ez.:(

( perverz üzeneteket nem szeretnék kapni..)

2018. dec. 22. 14:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Akkor is kapsz úgyis.
2018. dec. 22. 14:56
 2/11 anonim ***** válasza:
Van másik csaja is.
2018. dec. 22. 14:57
 3/11 anonim ***** válasza:
Volt feleségemre emlékeztet a szitu. De ez egy hosszabb sztori. Mostani párom én is többször kívánom!!!!
2018. dec. 22. 14:58
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem enyhe és veled a pasid! Nem kíván téged ! Amúgy miért ne akarna dugni ?
2018. dec. 22. 15:03
 5/11 anonim ***** válasza:
Közre játszik hogy te nem élvezel el. Hidd el tudom. Tapasztalat. 3# as voltam.
2018. dec. 22. 15:06
 6/11 anonim ***** válasza:
Megcsal
2018. dec. 22. 15:07
 7/11 anonim ***** válasza:
Az is lehet. De inkább az orgazmus okozza. Szerintem. :(
2018. dec. 22. 15:09
 8/11 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy nem csal meg. Teljesen biztos
2018. dec. 22. 15:11
 9/11 anonim ***** válasza:
68%
Hidd el hogy az zavarja tudat alatt hogy nem mész el. Tapasztalat. Ezért váltunk el a feleségemmel. :(
2018. dec. 22. 15:14
 10/11 Rockarc ***** válasza:

Kort nem irtal, se azt, hogyha magadnak csinalod, ugy megy-e, pedig ezek lenyeges informaciok.

Flusztralja, hogy nem mesz el sex kozben. Valahogy meg kene talalnod azt, hogy ki tudjon elegiteni, mert hiszed vagy sem, egy ferfi vagyik arra, hogy kivaltsa beloled es vegignezze a legbelsosegesebb reakciod. Mindegy, hogy oral, kez, specko poz, valami eszkoz, esetleg te elkezded es o fejezi be, de erre szukseg van. Ha ezt nem tudja megelni, szerintem a heti 1 is a multe lesz, mert kudarckent eli meg, abbol pedig nem szeret repetazni az ember.

Tudom, hogy a nok nem hajkurasszak annyira az orgazmust, sokaknak eleg ha csak a partneruk hozza bujik, vagy akar mint te, csak megvolt a sex, neha ez is belefer, de a soha az durva. Engem is sziven utne, megha az ember tudja is, hogyha a korabbi kapcsolataiban nem volt ilyen, akkor nem teljesitmeny problemaja van, megis.

42F

2018. dec. 22. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!