Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kispéniszű férfiak! Ti milyen magasak és alkatúak vagytok?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdezem, mert írták több helyen, hogy az alkat nincs összefüggéssel az intim mérettel, de én mégis azt tapasztaltam eddig, hogy az alacsonyabb (főleg vékony) pasiknak jóval kisebb, míg a magasabb pasiknak az átlagnál jóval nagyobb mérete van. Ti milyen magassággal, alkattal és intim mérettel rendelkeztek?2018. dec. 22. 13:56
1/22 anonim válasza:
Kb 175 cm, és izmosnak mondanám magamat :) 23/F ha engem kérdezel akkor a kövéreknek kissebb, de vastagabb, tapasztalatból mondom :) 23/F
2/22 anonim válasza:
a vékony paliknak hosszabb és vastagabb is. nem is kicsit
3/22 anonim válasza:
Mi számít kicsinek?Nekem 13cm-es.Ezt kicsinek mondják.De megvannak vadúlva érte a nők.
4/22 anonim válasza:
171 cm magas vagyok és csak 15 cm sajnos...
41/F
5/22 anonim válasza:
176 cm,vékony alkat és 13 cm. Viszont sosem tapasztaltam hátrányát a méretnek,sőt szóba sem került.Én sem agyalok ezen,mint itt sokan.
6/22 anonim válasza:
176cm magas vagyok normál alkat es sajna csak 14cm es 4.5 vastag....
7/22 A kérdező kommentje:
"a vékony paliknak hosszabb és vastagabb is. nem is kicsit"
Ehhez képest nekem vasággyal 50iksz kilósan vékony és rövid is a péniszem. Szóval ez az állítás nagyon nem ült. xD
2018. dec. 22. 14:17
9/22 anonim válasza:
190 centi 100kiló+ vagyok, nagydarab, és kb 15 centi. Szóval nem alkattól függ. Nyilván 2 éve, amikor 80 kg voltam atletikus alkattal, akkor ugyanekkora volt...:D
10/22 anonim válasza:
2 férfivel voltam eddig.
Az egyik 188 cm magas, mackós testalkat (nem kövér! Csak "erősebb"), és 16 cm-es pénisze van, azt nem tudom, milyen vastag, mármint centiben, olyan pont jó volt.
A másik férfi 183 cm, sportos testalkatú, jóképű. A farka 21 cm-es, vastagságot megint nem tudok cm-ben, de az feszített rendesen.
És most én kérdeznék.... az én példáimból milyen statisztikát számolnál? :D te annyi pasival voltál már, hogy ilyen messzemenő következtetéseket tudsz levonni? Ha pedig férfi vagy, akkor meg mégis honnan....?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!