Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért történhetett?
Tegnap szeretkeztünk a barátommal és gyorsan elment így én még kivántam a szexet.
Látszott egyáltalán nem állt már neki utána,mondta is hogy fáradt stb,valami nagyon izgatót csináljak hogy menjen újra,láttam hogy már annyira nincs kedve csak a kedvemért csináljuk.A számba vettem és kb fél percen belül újra kőkemény lett.Ennyire jól csinálhattam,vagy csak rosszul érezte,hogy lehet nem fog menni neki?
Én ezt néha komolyan nem értem, miért nem lehet ilyen egyszerű kérdéseket ott helyben megkérdezni? Ő tudhatja a legjobban miért állt föl neki újra, nem a gyk-sok.
"Hogy-hogy ilen gyorsan újra felállt? Jól csináltam?" Ez komolyan annyira nehéz? Még tanulnál is a párodról legalább...
Mi mindig kérdezzük egymást a barátommal, vagy kérdés nélkül is elmondjuk hogy jó nekünk,mit hogy szeretünk. Nagyon idiótának érezném ha egy erekciójáról a gyk-ról várnék választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!