Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácstalan vagyok, mit tegyek? (megcsalás)
Ha úgy érzed hogy mindenképpen meg fogod csalni, de végig tudod úgy csinálni, hogy semmit nem jelent neked a partner, a feleséged nem fogja megtudni soha, lesz annyi benned, hogy ha kell, életed végéig elviseld a bűntudatot, akkor csináld. Ha tényleg meg tudod ezt csinálni, a feleséged nem fogja észrevenni, nem fogod megbántani, és ha neked sem jelent semmit a dolog, akkor nem fog változtatni a kapcsolatotokon.
De ha csak nem vagy teljesen biztos benne, hogy érzelemmentesen tudod a helyzetet kezelni, úgy hogy ne bukj le, és úgy, hogy utána a bűntudatot el tudod viselni, akkor ne is vágj bele, mert a kapcsolatotokat tönkreteheted, és 26év házasság után szerintem túl nagy a tét.
Javaslom hogy próbáld elmagyarázni a feleségednek, szerintem minden megbeszélhető. Őszintén mond meg hogy hogyan érzel, hogy neked ez a szex mennyire független az érzelmektől, és hogy nincs oka féltékenységre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!