Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek van esélyem, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van esélyem, hogy egy terhes nővel legyek 21 évesen?

Figyelt kérdés

Nagyon szívesen kipróbálnám egy terhes nővel. De szerintem ez esélytelen.

Szerintetek is csak akkor tudom meg hogy milyen ha lesz feleségem?:/

:)

2018. dec. 20. 17:26
 1/6 anonim ***** válasza:

nem lehetetlen, de lehet csak akkor lesz rá lehetőséged, ha már a te gyereked nő a hasában :)

nekem is nagy vágyam, 25 vagyok és pár éve lett volna rá lehetőségem, szóval bárkinek összejöhet ha akarja :P

2018. dec. 20. 17:27
 2/6 A kérdező kommentje:
Miért nem próbáltad ki????
2018. dec. 20. 17:28
 3/6 anonim ***** válasza:
mert az a nő akivel tudtam volna nem csak szexuálisan vonzódott én meg nem akartam, hogy sérüljön
2018. dec. 20. 17:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát esély mindenre van, az élet hozza a lehetőségeket. Nekem például nem volt sosem ilyen fétishem mégis megvolt úgy kb 2 éve. 28/F
2018. dec. 20. 18:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Jó esetben egy nő párkapcsolatba vállal gyereket. Még jobb esetben hűséges is.

(Bár ismerek olyan párt, akik szoktak más párokkal ismerkedni, párcsere is játszik náluk, és úgy tudom, akkor is csinálták, mikor a nő terhes volt. Na, esetleg egy ilyen párhoz beszállni lehet van esélyed.)

2018. dec. 20. 18:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen
2018. dec. 20. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!