Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mennyi ideig szoktátok szopni a pasitokat?
Figyelt kérdés
És le is nyelitek?2018. dec. 20. 12:36
11/18 anonim válasza:
En ha szexelni akarok nem is kell szopnom elojatekkent eleg a parom fulebe sugni hogy dugjon meg mar attol kokemeny. Ha csak neki akarok oromet okozni 3 perc alatt is ki tudom vegezni de fel oraig is el tudom huzni. Neha lenyelem neha kifolyatom es szopom tovabb. Szoval nem tudok egyertelmu valaszt adni. 26l
12/18 anonim válasza:
amikor nincs szex akkor 5-20 perc alatt eljutottam a csúcsra, ha pedig van szex akkor néha elég 1-2x tövig bekapnom és már harcra is kész
13/18 anonim válasza:
11 vagyok nem kerek privatot... 4 eve egy pasi farkat szopom es terveim szerint meg hosszu hosszu ideig maradok is ennel a faroknal ;)
14/18 A kérdező kommentje:
Te nem 11 vagy, hanem egy troll :)
2018. dec. 20. 16:39
15/18 anonim válasza:
Nem vagyok troll csak kaptam 9 levelet es egyikre se vagyok kivancsi. Hihetetlen hogy nem lehet itt valaszolni privat aradat nelkul... egyebkent pont nemerdekel mit hiszel a kerdesedre mar valaszoltam semmi okom bizonygatni a kiletemet puszi kellemes unnepeket :*
16/18 A kérdező kommentje:
Hihetetlen,hogy nem lehet itt valaszolni privát áradat nelkül... egyébkent pont nem érdekel mit hiszel, a kerdesedre már válaszoltam, semmi okom bizonygatni a kilétemet, puszi kellemes ünnepeket!
Így a helyes leírva :)
2018. dec. 20. 17:17
17/18 anonim válasza:
Én is lenyelem általában, olyan illúzióromboló mikor azért kell megszakítani a dolgot mert ki kell mennem a fürdőszobába kiköpni.
Amúgy meg addig amíg el nem élvez, de 10-15 percnél tovább nem szeretem csinálni mert nagyon elkezd fájni az állkapcsom attól hogy folyamatosan ki van feszítve.
De szerencsére ennyi idő elég szokott lenni.
18/18 anonim válasza:
Nekem az elso az, hogy rahangolodjak egy pasira es ugy csinaljam es addig amig neki jo. Ha latom rajta, hogy nagyon elvezi, akkor befejezem, ami kb 10 perc es lenyelem. Ha azt latom rajta, hogy most nem annyira van hangulatban erre es tul sokaig tartana, akkor inkabb a szexre szavazok kb 5-10perc utan. De persze vannak kivetelek, amikor kedvem van, akkor akar 30 perc is, szandekosan es jatekosan elhuzva :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!