Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mennyi ideig szoktátok szopni a pasitokat?
Figyelt kérdés
És le is nyelitek?2018. dec. 20. 12:36
2/18 anonim válasza:
Amíg el nem megy. Amúgy változó 5 és 20 perc között.
igen
3/18 anonim válasza:
Kb. 8-10 percig, előjáték gyanánt. Nem kell lenyelnem mert bennem megy el.
4/18 anonim válasza:
Nekem a jo technikatol fugg. Van hogy 5 perc alatt kivegeznek bar volt hogy fel oran at szoptak es utana elveztem. 33F
7/18 anonim válasza:
Soha nem mèrtem az időt. Azt tudom hogy 10 perc utàn fáj az állkapcsom és kattog az állam, úgy hogy nem fogom senkinek se 20-30 percekig csinálni.
8/18 anonim válasza:
Fogalmam sincs, de nagyon változó... Akkor is, ha előjátékként meg,, mert van egy szint, amikor nem engedi a barátom, mert már annyira fel van izgulva, máskor hisszabbra nyúlik, mert kevésbé kanos... Ha csak egy gyors kielégülés a cél, akkor kevesebb ideig, más technikával szopom, nyilván hamaravb megy el, mintha a kényeztetésen van a hangsúly. Nem mindig nyelem le, van, amikor máshová szeretne élvezni, lelke rajta.
9/18 anonim válasza:
Amég el nem élvez. Fogalmam sincs az mennyi idő, nem stopperal szexelek.
10/18 anonim válasza:
Ha nem akarok dugni akkor amíg el nem megy
Ez kb 15 petc alatt meg is van. Ha nem szar az íze le nyelem. De egyébként ki szoktam folyatni és még rászopni kettőt-hármat
Ha szexelni akarok akkor szépen felszopom kőkeményre 5 perc alatt és lehez bele űlni
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!