Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Evidens, hogy egy férfi egy nővel jobban szeret szexelni, mint bármi mást csinálni?
Figyelt kérdés
Előrebocsátanám, hogy ez NEM az én általánosításom, hanem tényleg csomószor hallom, hogy a férfi lét esszenciája (többek között) ebben rejlik.2018. dec. 20. 11:22
1/8 anonim válasza:
nekem pl baromi unalmas lenne ha csak szexelni lehetne vele, vagy annyira központi lenne a szex, hogy mindig az lenne a legfontosabb
én pl ha jót akarok kajálni, vagy épp szórakozni akarok, akkor nem a szexre gondolok egyből és nem is dobnám el a szexért ezeket
barátnővel szeretek szexelni, de ettől mást is nagyon szeretek vele csinálni, amit nem cserélnék szexre (pl mozi, vagy más programok)
2/8 anonim válasza:
Nem evidens, nincsenek férfibarátaid akik ezt elmesélnék?
3/8 anonim válasza:
az ösztön bennünk van, de azért vagyunk annyira okosak, hogy más is fontos legyen az életben
4/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem,az élet nem szexből áll csak.Bármi más jó,és este még egy kiadós szeretkezés csak hab a tortán.
5/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem evidens, mert ez olyan rövid ideig tart, ami messze nem tölti ki a napi 24 órát.
6/8 anonim válasza:
Rengeteg más fontos dolog van az életben, amiért esetleg csúszik a szex. Ez a jók közül csak egy dolog.
7/8 Rockarc válasza:
Nem tudom, hogy te 7/24-ben hogyan oldod meg a sexet, hogy semmi masra nem marad idod. Vagy ilyen dumaval akarsz bevagodni egy csajnal? Nem javaslom.
42F
8/8 A kérdező kommentje:
Én is csaj vagyok, elárulom. Kicsit furának tartom, hogy itt mindenki tiltakozik, más kérdések alatt meg rendre olyanokat lehet olvasni, hogy "Komolyan azon vagy meglepődve, hogy egy férfi jobban örül egy szopásnak a kocsiban, mint egy színházjegynek? :'DDD LOL" (és ez fel van pontozva). Félre ne értsetek, én örülök, hogy cáfoljátok az állítást, de egyszerűen nem tudom hová tenni ezt a kontrasztot.
2018. dec. 20. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!