Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 30 éves férfi a szüleivel él, egyetlen nő sem fog szexelni vele?
Figyelt kérdés
2018. nov. 24. 17:58
1/14 anonim válasza:
Azért mert a szüleivel él miért szexelnének vele nők?
Annál a nőknek jóval több kell.
Jól is néznénk ki ha ennyi elég lenne a nőknek hogy a szexhez hogy a szüleiddel laksz.
3/14 A kérdező kommentje:
Rosszul értelmezted a kérdést.
Tisztában vagyok azzal, hogy egy ilyen férfire a mai nők 80-90%-a leprásként tekint. :)
2018. nov. 24. 18:13
4/14 anonim válasza:
NAGYON közel vagyok a 30-hoz és én is otthon élek. Miért is lenne jobb nekem valahol egyedül lakni ahol a kutyase szól hozzám a napvégén és még anyagilag is rosszabb vagy miért lenne jobb idegen lakótársakkal a családomnál ? Majd elköltözök, ha lesz olyan komoly kapcsolatom akivel szívesen tervezünk együtt.
5/14 anonim válasza:
Ha tudják, hogy a szüleivel él, akkor nem.
6/14 anonim válasza:
A fiam 24 velem él. Van saját lakása is de neki így jobb. Majd ha lesz komoly kapcsolata és össze akar vele batyuzni akkor majd elköltözik. Addig miért tenné?
7/14 A kérdező kommentje:
Szerencsés a fiad, hogy van lakása olyan idősen. Én max 40-50 éves koromra örökölhetek lakásra valót, addig pedig legfeljebb prostizhatok.
2018. nov. 24. 18:26
8/14 anonim válasza:
Ja, 46 vagyok, anyámnàl élünk. Bolond lennék hàzat venni, ez ugyanis az enyém lesz!
9/14 anonim válasza:
Engem nem zavarna ha a leendő párom otthon lakna 25-30 körül még, de csak ha normálisak a szülei.
10/14 anonim válasza:
Párom 28, akkor költözött el a szüleitől, amikor hozzám költözött - tavaly. Nyáron házasodunk. Mondjuk szexelni sosem mentünk oda, és igazából azóta sem aludtunk ott - imádom a leendő anyósékat, de egy házban szexelni velük... azt nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!