Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így lehet egy nagy pénisz hátrány?
Figyelt kérdés
Nem rég voltam együtt egy sráccal és nem túlzok de 19,20+/5 vagy 6 méretei voltak. Eddig akikkel együtt voltam mind a normál kategóriába estek, ezért meg is lepődtem plusz eléggé fájt vele a szex. Sőt, pusztán csak azt élveztem hogy ő élvezi én meg haldokoltam és karmoltam alatta mint egy macska amit éppen most gázolt el egy kamion. Egy HATALMAS kamion.
A lényeg hogy nők akiknek volt része hasonló élményben, ehhez idővel hozzá lehet szokni? Fogok tágulni annyira hogy egyáltalán ne fájjon egy pár alkalom után? Köszi a válaszokat.
2018. dec. 18. 12:42
12/17 anonim válasza:
Megint valami komplexumos írogat ki kérdéseket
13/17 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van utolsó. Egy komplexum vagyok.
2018. dec. 18. 15:22
14/17 A kérdező kommentje:
A többieknek köszi.
2018. dec. 18. 15:29
16/17 anonim válasza:
A Google keyboard szerint komplexum. Kész :)
17/17 anonim válasza:
Nekem vastag van. Nemrég megdugtam az egyik exemet, akinek én vettem el a szüzességét. Azt hittem, megint sorozatos orgazmusa lesz, mint régen, de nem, minden baja volt és nem tudta élvezni. Seggbe már nem is engedte, pedig korábban naponta kérte. Azt mondja, elszokott tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!