Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így lehet egy nagy pénisz hátrány?
Nem rég voltam együtt egy sráccal és nem túlzok de 19,20+/5 vagy 6 méretei voltak. Eddig akikkel együtt voltam mind a normál kategóriába estek, ezért meg is lepődtem plusz eléggé fájt vele a szex. Sőt, pusztán csak azt élveztem hogy ő élvezi én meg haldokoltam és karmoltam alatta mint egy macska amit éppen most gázolt el egy kamion. Egy HATALMAS kamion.
A lényeg hogy nők akiknek volt része hasonló élményben, ehhez idővel hozzá lehet szokni? Fogok tágulni annyira hogy egyáltalán ne fájjon egy pár alkalom után? Köszi a válaszokat.
Az előjáték a kulcs. El kell engedned magad teljesen és akkor nem lesz vészes. Meg ne azon töprengj közbe, hogy mekkora van neki.
Az is sokat segít, ha az elején te vagy felül, így tudsz mindent irányítani.
Köszi, extra nehezen nedvesedek be ezért valamennyire száraz voltam. Tudom magamról, mindig van nálam síkosító ezért. Nyilván nem is én lennék ha nem felejtettem volna akkor otthon. Oke, köszi! Együttes erővel csak megtaláltuk a problémát. GYK formáció. :D
(Nem kell savazni, én is tisztán látom hogy idióta voltam, köszönöm.)
Ha most fájt Később is fog!
Ha meg nem élvezed akkor minek szexelsz vele?
Mondjuk ha élvezed az egyoldalú mazo szexet akkor megértem.
Az exemié 20"+ os volt s milyen jó volt amikor a méhemet szét b...ta,és a torkomon jött ki a szerszáma.
A rossebb megevett a fájdalomtól,de azért jó volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!