Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kedves hölgyek. Kering egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zsoltiohio kérdése:

Kedves hölgyek. Kering egy legenda, amit nem akarok elhinni. Mégpedig, hogy sok párkapcsolatban a férfi nem nagyon kezdeményezi a szexet. Sok esetben csak akkor van szex, ha a nő kezdeményez. Ez igaz?

Figyelt kérdés

#szex #ki kezdeményez
2018. dec. 18. 10:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Az én exem is nagy lepedő akrobata volt a kapcsolatunk elején. A vége felé pedug már szinte megkellett erőszakolni 😱

A férjem viszont a mai napig képes kezdeményezni Az esetek 70%ában ő kezdeményez. Igaz h nem minden nap vagyunk együtt, de mégis érzem h még mindig kíván így 9 év után is

2018. dec. 18. 15:29
 12/15 anonim ***** válasza:

Igen, nálunk is ez van. Beszéltünk már erről többször is, változott a helyzet, de még mindig nem az igazi.

N

2018. dec. 18. 15:48
 13/15 A kérdező kommentje:
Sajnos nálunk fordított a helyzet. Mindig nekem (férfi vagyok) kell kezdeményezni. 20 éve vagyunk együtt.és ez az utolsó 10 év ilyen. Tudom hogy sokszor a férfinak kell kezdeményezni, csak lassan már elmegy a kedvem tőle. Úgy érzem abszolút nem kíván. :-) Felőlem naponta lehetne, felőle havonta. :-)
2018. dec. 18. 16:48
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen. Végére már elmaradt az előjáték is, aztán csak akkor volt szex, ha nagyon erőltettem. Egy másik pasi meg azt mondta, nem bír az igényemmel. Nem vagyok nagy mániás pedig.
2018. dec. 18. 18:35
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerencsétlen világ ez lányok!

Ha a napi egy szex meglenne én lennék a legboldogabb!

De még akkor túlórát is vállalnék!

F/60

2018. dec. 18. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!