Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sok nő szexel a szomszéddal meg a postással, vagy ez csak ilyen városi legenda?
A postást nem tudom, de egyszer pár éve nekem volt egy klasszikus szomszédos dolog:
A szomszéd nő akivel sosem beszéltem csak köszöntünk, a mélygarázsban egyszer némi látványos bénázás után megkért, hogy nem segitenék e felvinni neki a kartonnyi vásárolt ásványvizet. Úriember erre nyilván nem mondhat nemet. Amikor felertunk, benavigalt a konyhába hogy ott tegyem le. Pont “véletlenül” volt ott egy üveg bor, még megkért h azt nem bontanám e ki, merthogy ő épp akart inni egy pohár bort és ő ügyetlen a bornyitásban. Mit lehet erre mondani: kinyitottam persze. Aztan mondta hogy hadd kínáljon már meg egy pohárral engem is köszönetkeppen. Illetlenség az ilyet visszautasítani. De akkor ne ott alldogaljunk már hanem üljünk le a teraszra. Szó szót követett.. és aztan valahogy sikerült a haloszobaba is becsalnia..
Nem! Ilyet el sem képzelj!
Minden ember egyedül csalja meg a férjét, feleségét már évezredek óta!
Ha nő vagy kedves kérdező, szívesen váltok róla privát beszélgetést Veled! :-) El fogsz hűlni!
# 4/9 Kedves kérdező!
Biztosan nő vagy, azért nem hasonlítasz apádra! Hogy néznél ki bajszosan szakállasan? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!