Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinttek 22évesen, komolyabb kapcsolathoz, elég csak 2 emberből szerzett atpasztalat?
Menj bele, de ne annak reményében hogy akkor forewerlowe, mert várhatóan nem fog bejönni. De remélem hogy tévedek. Tudod nem csak a szexen reccsenhet meg egy kapcsolat. És van, hogy évek kellenek mire kibukik a gond. Az összeköltözés (és nem egyik vagy másik szülő nyakán) viszont hamar előhozza a másik jellemét.
Elég idős vagy már. Rendes kapcsolatot javaslok. Ha rájössz 2 év múlva hogy zátony, akkor már 24 leszel, és az idő csak egy irányban halad.
Most te azt akarod tudni, hogy vágysz más lányokra is és ez elmúlik e.
Szerintem ha nagyon szerelmes vagy kevésbé fog érdekelni más ha a kapcsolat meg túl jut a lila ködön elképzelhetö hogy visszatér ez a vágyad.
Mivel tulajdonképp kimondtad, hogy mást is ki akarsz próbálni szerintem a kérdésed is megválaszoltad és nem szerintem ne várd el, hogy kivárja míg jól laksz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!