Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 10-ből 9 miért gondolja ezt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10-ből 9 miért gondolja ezt?

Figyelt kérdés

10-ből 9 GYIK válaszoló, ha felmerül a prosti téma, akkor alapban ezt gondolja:

PROSTI: Bedrogozott, megvert, kényszerített áldozat. Aki 355 féle betegséget terjeszt a HIV-től a tüdőrákig.

KUNCSAFT: Undorító külsejű, perverz, beteg, idióta, kis farkú, csóró, senki. Egy utolsó alja féreg. Potenciális erőszakoló, anyagyilkos.

Ó, és persze az ő fiú testvérük, apjuk, férjük, pasijuk SOHA nem menne ilyen nőhöz és nem is gondolt rá! Ez alap!

2018. dec. 16. 00:08
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem ez nem igy van :D

Te am fiu vagy lany vagy?

2018. dec. 16. 00:09
 2/17 anonim ***** válasza:
én sose mondtam ilyet prostira élőben se meg itt se. eleve voltam már néhánynál. anita bellininél is. csak télen nem járok hozzájuk mert mindenkinek folyik az orra kb. de amugy szoktam nézni hogy van e kerek telt C-s mellű fiatal csaj. ritka de ha van akkor lehet lecsapok rá. de ha lemennek a vizsgák és nem lesz csaj akkor talán 2-3 órát elmegyek egy normálisabbhoz.
2018. dec. 16. 00:12
 3/17 anonim ***** válasza:
70%

Ez van beléjük növelve.

Én is úgy gondoltam hogy a párom.nem.tesz ilyent.

Csodák csodájára 8szor csalt meg útszéli ,,hoviraggal,,.

Repült.

2018. dec. 16. 00:14
 4/17 anonim ***** válasza:
75%
Kérdezed ezt kuncsaftként, vagy prostiként? Egyébként add össze: előítélet az ismeretlen ellen, a prostizás eleve elítélt dolog, ha alja férgeznek azzal maguknak is sulykolják, hogy ilyesmivel gondolatba is tilos eljátszani.
2018. dec. 16. 00:18
 5/17 anonim ***** válasza:
74%
Az emberek előítéletesek és a nagy többségük még buta is. Ha ez a kettő párosul akkor az a legrosszabb. De egyébként azt sem hiszem, hogy ilyen arányban lenne ez jelen.
2018. dec. 16. 00:23
 6/17 anonim ***** válasza:
54%

Roppant egyszerű a magyarázat:

Az a nő aki tisztességes munkát végez az nagy többségben igényes nő, tehát odafigyel minden dolgára tehát kicsi az esély hogy bármit is összeszedj tőle és mivel nem az a fő keresete hogy szètteszi a lábát, így valszeg a betegségekkel sem ver át

Természetesen itt is van kivétel

Kuncsaftkènt meg még egyszerűbb

Manapság ott a tinder a bulik a pláza, munkahely hogy összeszedj egy nőt amihez semmi más nem kell mint tökössèg és némi önállóság emberileg és esetenként anyagilag is

Mondhatni valamit valamiért alapon jutsz puncihoz

Természetesen itt is van kivétel

De az aki ENNYIRE sem képes hogy odafigyeljen magára arról miért legyen jó véleményem?

Az a nő aki abból él hogy másokkal kefél miért legyen jó véleményem?

2018. dec. 16. 01:00
 7/17 anonim ***** válasza:
72%

Prosti nem jó kedvéből lesz valaki

Az a Pasi aki meg lotyóhoz kényszerűl fanyalodni valamit nagyon elront valamit a rendes lányoknál, vagy épp olyat hajt aki elvből elérhetetlen számára

2018. dec. 16. 01:12
 8/17 anonim ***** válasza:
69%

ma 01:12

A 99.999% uk önként teszik mert gyorsan keresnek pénzt és büdös nekik a munka

2018. dec. 16. 01:17
 9/17 anonim ***** válasza:
57%

Ez pont olyan előítéletesség mint a többi... csak ez belefér a polkorrektség határaiba.

Cigányozni, b...zizni, hímsovinisztának lenni az ma már "tilos" és a feminácik letépik az arcodat.. de ha erről a témáról van szó, végletekig lebutítják az egészet. Egy kalap alá vévé minden részhalmazát...

Pont olyan emberi ostobaság, mint a többi ilyen. Csak mondjuk tegyük hozzá, hogy ha valaki naponta konfrontálódig a cigókkal, akkor talán jogosan elkönyvelheti, hogy a többség alja nép. Ellenben prostit és egy átlag kuncsaftot kb egy véleménymondó (nő főleg) sem látott.

2018. dec. 16. 01:50
 10/17 anonim ***** válasza:
67%
Femináci vagyok (annak a szemében biztosan, aki így fogalmaz), de semmi bajom a prostituáltakkal, sem azokkal, akik igénybe veszik a szolgáltatásaikat, nem ártanak vele senkinek, nekem meg rohadtul nincs hozzá közöm. Tőlem annyit cigányozol és b*zizol, amennyit akarsz, hímsoviniszta is lehetsz, maximum elkönyvelem magamban, hogy ostoba vagy és komplexusos.
2018. dec. 16. 05:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!