Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom szerintem meg azt gondolja, hogy en meg nem szeretném, pedig igen. Kezdeményezzék en? Hogy jeleztem neki?
Figyelt kérdés
2018. nov. 1. 14:37
1/6 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? Tud róla?
Hogy jelezzed? Orálisan! Beszélgetésnek hívják!
2/6 anonim válasza:
Persze, hogy kedveményezhetsz! Egyszerűen, amikor csókolóztok tegyél olyan mozdulatokat, amivel jelzed neki!
3/6 anonim válasza:
Egy jó kapcsolat alapja a kommunikáció. Nyisd ki a szádat.
4/6 anonim válasza:
Füstjelekkel, vagy morzéval. Mégis hogy jeleznéd?
KOMMUNIKÁCIÓ!!!
5/6 anonim válasza:
Írd meg neki messengeren, ba*dmeg
Nem busz ez, hogy jelezni kelljen
Együtt jártok, nem? Intim viszonyban vagytok, nem?
Akkor meg mit játszod itt a virágáruslányt?
Ha meg fogalmad sincs róla, hogy kell kezdeményezni, akkor játssz inkább a Barbi babáiddal
6/6 anonim válasza:
Nem tudom eddig meddig jutottatok! De megsimítod, cirogatod, elkezdheted vetköztetni. S fülébe sughatod, hogy készen állsz rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!