Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők alapvetően miért alacson...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők alapvetően miért alacsonyabbak, kisebbek és gyengébbek, mint a férfiak?

Figyelt kérdés
2018. dec. 15. 17:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
65%

1-es mutass már kutatást ami bizonyítja, hogy a nők jobbak a kommunikációban és több feladat egyszerre végzésében.

Mert ez csak egy legenda. A kettőben egyformán teljesítenek a nemek. Amiben jobbak a nők, az az érzelmi intelligencia.

2018. dec. 16. 16:15
 12/17 anonim ***** válasza:
27%

8!

Pontosan, az állatvilágban is az erősebb bika bhaszik!

Magyarán az erő dönt ki a főnök.

Egy nő sosem lesz egyenlő egy férfivel semmilyen téren

2018. dec. 17. 09:06
 13/17 anonim ***** válasza:

Ha elsősorban állatnak érzed magad, nem pedig önálló gondolatokat/értékrendet megformálni képes lénynek, akkor maradj távol a civilizációtól, és ne jusson eszedbe igénybe venni semmiféle egészségügyi szolgáltatást, hiszen azok is csak a természetes szelekciónak szabnak gátat. Az "erősebb kutya b@$zik" mondás pont, hogy nem a születési előjogokról szól, hanem arról, hogy bizonyítanod kell a saját rátermettségedet, és sikereket elérned önerőből; az általad említett állatvilág így működik. Miután erre képessé váltál, hidd el, nem fogod szükségét érezni annak, hogy a privilégiumaidat követelve verdesd az asztalt.

Annak, hogy kinek mekkora a testi ereje, utoljára a lovagi korban volt komolyabb jelentősége. Ma már szimplán csak lelőnek, mint a taknyot, ha útban vagy; a ravasz meghúzásához nem kell izomzat.

2018. dec. 18. 00:36
 14/17 anonim ***** válasza:
27%

Akkor mutass nekem egy tűzoltónőt!

Vagy katonanőt de ne azokat akik csak nevettetik magukat a terepgúnyában hanem aki képes a kis 50-60 kilójával egy 100 kilós vagy a feletti bajtársát kimenteni egy harctérről!

Illetve akik valóban bevetésre jelentkeznek!

Melyik az a nő aki tud pótkereket cserélni rinyálás nélkül és ki is tudja csavarni a kerékcsavart.

Bányába hány nő jelentkezik munkára?

Na egyenlőre ennyi szerintem elég is lesz nehogy megterheld az agyadat megfelelő magyarázat keresésével...

2018. dec. 18. 11:42
 15/17 anonim ***** válasza:

De ha leírom, hogy eleve már azzal sem értek egyet, hogy valaki értékét emberileg (ezáltal azt is, hogy mihez van jogosultsága) a fizikuma határozná meg, akkor miért lököd tovább ugyanazt a bullshitet? Miért azzal próbálsz érvelni, hogy "de hát a nők teherbíró képessége kisebb", ha látod, hogy le sem szarom?

Magyarországon konkrétan törvény tiltja, hogy nő 20 kilónál többet emeljen (napi szinten, munkakörön belül), szóval vonulós tűzoltónak pl. az sem mehet el, aki egyébként szeretne. Ezt nem árt, ha tudod. Bányában pedig férfi sem dolgozik, ha nem muszáj neki, mert kulimunka.

De a legfőbb kérdésem hozzád az lenne, hogy alsóbbrendűnek tartod azokat a férfiakat is, akik adottságaiknál fogva nem bizonyulnak alkalmasnak a katonáskodásra? Csak mert úgy beszélsz, mintha ilyenek nem is léteznének.

2018. dec. 18. 14:43
 16/17 anonim ***** válasza:
27%

Nem beszéltél a katonakislányokról!!

És hogy miért erőltetem mindezt? Mert a nők verik a nyálukat az egyenjoguságról holott ez a fizikai adottságokat tekintve sosem lesz egyenértékü.

Lihegni lehet erről, de nem véletlenül nem vesznek fel nőket tűzoltónak és nem emelhetnek 20 kilónál nehezebbet , ezt sem én állapítottam meg ne rám haragudj, de nyílván van valóság alapja.

2018. dec. 19. 14:02
 17/17 anonim ***** válasza:

Te meg azokról a férfiakról nem beszélsz, akiket én említettem. Megismétlem a kérdést: a gyenge férfi kevesebbet ér, mint az erős? Nála pedig az a nő is, akinek az izomzata adott esetben fejlettebb, mint az övé? Mert hallottunk már ilyenről.

"nem véletlenül nem vesznek fel nőket tűzoltónak és nem emelhetnek 20 kilónál nehezebbet"

Az sem véletlen, hogy más államokban lehet tűzoltó nőből is. Ez itt Magyarország, kedvesem. A korrekt eljárás az lenne, ha az egyén alkalmasságát vizsgálnák felvételkor (és ugyanazon feltételeknek kellene megfelelnie az embereknek, akár nőből vannak, akár férfiból), ezzel szemben itthon a női mivolt már önmagában elegendő ahhoz, hogy valakit bizonyos munkáktól eltiltsanak. Nagyjából amiatt a mentalitás miatt, amit te is képviselsz.

"nők verik a nyálukat az egyenjoguságról holott ez a fizikai adottságokat tekintve sosem lesz egyenértékü"

Komolyan ekkora fogalomzavarban szenvedsz, vagy szándékosan játszod a hülyét? Az egyenJOGÚság esélyegyenlőséget jelent, magyarul azt, hogy a törvény lehetővé teszi mindazt egy nő számára is, amit egy férfi megtehet. NEM ekvivalens az egyformasággal.

2018. dec. 19. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!