Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, milyen test jön be? Korral hogyan változik az ízlés?
Meg mennyire? Szóval a fiatalabb lányoknak (vagy neked amikor fiatalabb voltál) akkor más volt a favorit, mint most?
Részletes leírást megköszönnék. Igazából kíváncsi vagyok, hogy mostanság mennyire jönnék be a csajoknak a testem alapján.
Inkább a macisabb alkat jön be
Ezen kivűl a sötét haj sötét szem
Húsos ajkak, szeretem ha egy pasinak kerek veneke van amibe jó bele markolni
24N
Nekem a kedvencem, ha egy pasi úgy nagydarab, hogy izmos, de nem mint egy testépítő, hanem természetesen, tehát nem a kidolgozott izmai látszanak elsősorban. Nekem az az, ami biztonságot ad, vonzó, imádom tényleg. Ha valaki kifejezetten vékony, nekem az inkább ijesztő, ha pedig ilyen testépítő, szálkás-izmos testalkata van, akkor szinte biztos, hogy sokat foglalkozik a külsejével, vagy minimum fontos neki, el van szállva magától, ami hatalmas turnoff. Emellett szerintem nem is tűnik természetesnek, én nem szeretem. Valaki írta egy korábbi válaszban, hogy szerinte a puhaság az a nőiességgel, tétlenséggel párosul, de nekem nem, én szeretem, ha egy pasinak puha, meleg az ölelése, érintése. A nőiességet, gyengeséget ellensúlyozza az, ha alatta izmos, szeretem, ha széles a válla, vastag a karja (arányosan), és erős. Nekem ez a top.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!