Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, milyen test jön be? Korral hogyan változik az ízlés?
Meg mennyire? Szóval a fiatalabb lányoknak (vagy neked amikor fiatalabb voltál) akkor más volt a favorit, mint most?
Részletes leírást megköszönnék. Igazából kíváncsi vagyok, hogy mostanság mennyire jönnék be a csajoknak a testem alapján.
Mennyire változott az ízlésem? Hm, nem nagyon.
Azok a férfiak jönnek be, akik nálam magasabbak, szélesebb a válluk az enyémnél, átlag-sportosabb testalkatuk van, izmos felkarjuk van. Nem kell egy totál kigyúrt 6/8 kockás álomtestre gondolni, csak úgy legyen nagyobb nálam, legyen rajta izom, hogy biztonságban érezzem magam mellette. Lehetőleg legyen olyan széles a válla-felsőteste, hogy jól átérjen, "magába tudjon csomagolni" amikor átölel, vagy hogy is mondjam :) Bár ez nem nagy kunszt, elég vékony/törékeny alkatom van. Csak legyen nagyobb nálam, ennyi a lényeg.
A magas pasik a jok akik kivsit izmosak is
És a fekete haj és sötét szem jön be nekem
Nem nagyon változik, de kompromisszumot köthetünk :-)
Alapjában a szőrtelen és finoman izmos testet szeretem.
Magas,vékony.Csak kissé izmos.(Tehàt lényeg,hogy ne legyen nagydarab).
Minél kevesebb szőrrel.Helyes,szép arc.
Nem vàltozott az ízlésem,fiatalabb koromban is ez tetszett.
40/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!