Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek, milyen test jön be?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, milyen test jön be? Korral hogyan változik az ízlés?

Figyelt kérdés

Meg mennyire? Szóval a fiatalabb lányoknak (vagy neked amikor fiatalabb voltál) akkor más volt a favorit, mint most?

Részletes leírást megköszönnék. Igazából kíváncsi vagyok, hogy mostanság mennyire jönnék be a csajoknak a testem alapján.

#férfi_test
2018. dec. 14. 22:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
80%

Mennyire változott az ízlésem? Hm, nem nagyon.

Azok a férfiak jönnek be, akik nálam magasabbak, szélesebb a válluk az enyémnél, átlag-sportosabb testalkatuk van, izmos felkarjuk van. Nem kell egy totál kigyúrt 6/8 kockás álomtestre gondolni, csak úgy legyen nagyobb nálam, legyen rajta izom, hogy biztonságban érezzem magam mellette. Lehetőleg legyen olyan széles a válla-felsőteste, hogy jól átérjen, "magába tudjon csomagolni" amikor átölel, vagy hogy is mondjam :) Bár ez nem nagy kunszt, elég vékony/törékeny alkatom van. Csak legyen nagyobb nálam, ennyi a lényeg.

2018. dec. 14. 22:13
 2/15 anonim ***** válasza:
64%
19/L * Lemaradt, bocsi. #1 voltam.
2018. dec. 14. 22:15
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Én csak fiatalként tudok nyilatkozni. :) Nekem a vékony pasik tetszenek. Nem a soványak, de azért kigyúrt állat és hájas malac se legyen. 18L
2018. dec. 14. 22:26
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Magasságot illetően pedig olyan 170 cm körüliek. Az se baj ha kicsi. :)
2018. dec. 14. 22:27
 5/15 anonim ***** válasza:
64%

A magas pasik a jok akik kivsit izmosak is

És a fekete haj és sötét szem jön be nekem

2018. dec. 14. 22:33
 6/15 anonim ***** válasza:
52%

Nem nagyon változik, de kompromisszumot köthetünk :-)

Alapjában a szőrtelen és finoman izmos testet szeretem.

2018. dec. 14. 22:33
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
#5-ös, 4/3-at teljesítek az jó arány? :)
2018. dec. 14. 22:38
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Magas,vékony.Csak kissé izmos.(Tehàt lényeg,hogy ne legyen nagydarab).

Minél kevesebb szőrrel.Helyes,szép arc.

Nem vàltozott az ízlésem,fiatalabb koromban is ez tetszett.

40/N

2018. dec. 14. 22:58
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Általában a nagydarab palikon akad meg a szemem . Nem baj ha van egy kis (!) hasa,hája is,de legyen egy jó kiállása ,nem kell kigyúrtnak meg élsportolónak lenni,de amikor én húzom arrébb a szekrénysort helyette,az gáz :D Egyébként meg volt már mindenféle,kövér,vékonyabb,szálkás ,szóval ez csak egy kis szeletkéje a párválasztásnak. Szexuálisan egy sovány pali engem nem igazán indít be,de ez én vagyok.
2018. dec. 15. 02:26
 10/15 anonim ***** válasza:
52%
Nàlam amúgy azért a vékonyabb férfi,mert a pàrnàs,puha testet én inkàbb a nőiességgel,passzivitàssal tudom összeegyeztetni.Egy nőnek àllhat jól, ha dundi.Sok tűzről pattant molett nőt ismerek.Férfinàl viszont egészségtelen,eltunyult benyomàst kelt a plusz kiló.De nem is ez a legfőbb baj,csak szàmomra nem jó érzés egy puha,pàrnàs férfit megérinteni.Ha meg túl izmosra van kigyúrva,az sem tetszik.Nem vonz az a "nyers erő"
2018. dec. 15. 07:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!