Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan pasi, kinek "elég" a punci?
Jézusom utolsó, hány éves vagy?! Semmit sem tudsz a nemi úton elkapható betegségekről?
Remélem csak troll vagy.
Az a lényeg hogy kölcsönösen élvezzék a felek. Nekem nem létszükséglet az orál, de nyalni szeretek. Anál hidegen hagy.
Na, ennyi szöveg után megyek felkeltem az asszonyt egy kis reggeli hancúrhoz! 😃
Húsz évig voltam együtt a nővel, aki egyáltalán nem érzett semmit a behatoláskor, vele csak orál volt, abban mindent tudott. Előtte tizensok évig olyan nőm volt, aki nem élvezte a nyalást, tiltotta, és nekem se csinált semmit, csak a behatolásos szex ment. Szintén tizensok évig volt olyan is, aki nagyon élvezte a behatolást is, a nyalást is, de a szopáshoz nemigen értett, és gyorsan feladta a próbálkozást.
(Az aritmetika ismerőinek: időben áthatás volt a három között.)
Mindegyikkel élveztem a szexet. Nem hiszem, hogy ezen az alapon minőségi különbséget lehet tenni. Nincs olyan, hogy elég az egyik, vagy a másik. Nője, férfija, puncija, pénisze, nyelvtudása válogatja.
Az anál kimaradt, nem elvi okokból, csak nem jött elő. Eddig nem is próbálkoztam vele, nem is hiányzott.
26. Miért az anális szextől meg a szopástól lesz változatos?
Persze, nem csak annyi, hogy a punci megvan dugva aztán kész. Csak nincs benne szopás, nyalás meg popsiba. De attól még egymás testét lehet kényeztetni.
Nem vágytam soha fenékbe.De az orál kölcsönösen ha nincs az hiányzik.
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!