Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasikat nem érdekli milyen a női punci kinézete (ápoltság alap), akkor miert hiszik, hogy a csajokat érdekli, milyen a pasi farka kinézetre?
Pl.: nagyobb vagy kisebb makk; eres vagy nem, merre görbül.
Oke tudom vannak olyan csajok, akiknek ez fontos, de a normális nő a pasit szereti nem a farkát. Az egy plusz ha még azt is. :)
Azt is tudom nem minden pasit érdel.
Itt hány olyan kérdést láttál, amikor a férfi azt írta, hogy "nem tetszik a csajom puncija"?
Ezzel szemben hány olyan kérdés van, hogy "nem felel meg a barátom farka, mit csináljak?".
utóbbiból picikét több van, így ne csodálkozz, ha eléggé feszélyez minket, ha nem minden oké a lábunk között. 23/F
Én sem értem .. De igaza van az elsőnek! :/ viszont aki ide kiírja, csak ez miatt a szakításon gondolkodik.. Nem szereti eléggé a párját.. meg se érdemli a p.u.n.c.i.j.á.t / f.a.r.k.á.t Sem ! :D
Nekem is van " ideálom ,, ha megismerek valakit, nem tudom a nadrágtartalmát, de ha már ott tartunk, hogy láttam.. akár mi van ott, hozzá tartozik és tudni fogok vele bánni, onnan meg csak bízik benne az ember, hogy össze tudnak hangolódni !!
Egyszerű. Amíg a csaj puncijának semmit sem kell csinálnia, addig a farok legyen nagy és vastag.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!