Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Nektek milyen az ideális punci, melyiket dugnátok szívesen?
#1-es Elég magas intelligencia szinttel rendelkezel. Remélem téged is elkapnak úgy mint ahogy a "legyet is szoktuk"
Egyébként, nem a puncit nézem hanem a gazdáját.
De egyébként nekem a kicsit 'salátásabb' tetszik.
Szerintem nem nagyon érdekli őket, hogy milyen :D
ha megkívántak téged, akkor már csak az a lényeg, hogy mikor adod be a derekad...
szerintem van olyan férfi akit izgat a punci, alakja, kinézete és nyalásnál jobba felizgul egy bizonyos kinézetre
ahogy van olyan férfi akit a szőrős van olyan akit a csupasz punci érdekel
# 5
Akkor már érthetőbb, hogy saját tapasztalat híján miért vontál le téves következtetést a férfiakra nézve. :-)
Én vagyok Punci Artur :) Szeretem a salátás puncit, a homlokos puncit, a baba puncit,a fazonírozott puncit!
Na jó őserdő puncit kevésbé, ahhoz nagyon kell tetszenie egy nőnek, hogy átkutassam a dzsungelt a húsos kagyló után :PPP A salátás viszont akkor jobb ha szőrtelen szerintem. akkor jól lehet szívogatni :)
Amugy első partneremnek, csupasz homlokos puncija volt, imádtam amikor csattogtunk :) És jó volt a lök hárítása is :)
Mielőtt még bárki azt hinné hogy alá támasztom , kedves lányokat szerető elsö hozzászólónkat, engem érdekel az is kinek a puncija :)
Amugy érthető hogy miért szólsz hozzá a témához, hiszen te is a puncit szereted :PPP De azt nem írtad milyet :) Vagy magadra is céloztál ezzel a mindegy kié milyen csak punci legyen ?? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!