Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik! Nektek milyen az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Nektek milyen az ideális punci, melyiket dugnátok szívesen?

Figyelt kérdés
Képeket!

2015. jún. 7. 09:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
2%
Én lány vagyok baba puncim van :DD de ilyent miért kérdezel? Még a legyet is röptébe megdugnák nem hogy még nezzék is milyen punci >< túl hülyék >< 18/L
2015. jún. 7. 09:40
 2/13 anonim ***** válasza:
93%

#1-es Elég magas intelligencia szinttel rendelkezel. Remélem téged is elkapnak úgy mint ahogy a "legyet is szoktuk"

Egyébként, nem a puncit nézem hanem a gazdáját.

De egyébként nekem a kicsit 'salátásabb' tetszik.

2015. jún. 7. 09:44
 3/13 anonim ***** válasza:
22%

Szerintem nem nagyon érdekli őket, hogy milyen :D

ha megkívántak téged, akkor már csak az a lényeg, hogy mikor adod be a derekad...

2015. jún. 7. 09:48
 4/13 anonim ***** válasza:

szerintem van olyan férfi akit izgat a punci, alakja, kinézete és nyalásnál jobba felizgul egy bizonyos kinézetre

ahogy van olyan férfi akit a szőrős van olyan akit a csupasz punci érdekel

2015. jún. 7. 09:59
 5/13 anonim ***** válasza:
21%
Az első vagyok és leszbikus :DD
2015. jún. 7. 09:59
 6/13 anonim ***** válasza:
Küldd
2015. jún. 7. 11:35
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

# 5

Akkor már érthetőbb, hogy saját tapasztalat híján miért vontál le téves következtetést a férfiakra nézve. :-)

2015. jún. 7. 11:55
 8/13 anonim ***** válasza:

Én vagyok Punci Artur :) Szeretem a salátás puncit, a homlokos puncit, a baba puncit,a fazonírozott puncit!

Na jó őserdő puncit kevésbé, ahhoz nagyon kell tetszenie egy nőnek, hogy átkutassam a dzsungelt a húsos kagyló után :PPP A salátás viszont akkor jobb ha szőrtelen szerintem. akkor jól lehet szívogatni :)

Amugy első partneremnek, csupasz homlokos puncija volt, imádtam amikor csattogtunk :) És jó volt a lök hárítása is :)

2015. jún. 7. 13:28
 9/13 anonim ***** válasza:

Mielőtt még bárki azt hinné hogy alá támasztom , kedves lányokat szerető elsö hozzászólónkat, engem érdekel az is kinek a puncija :)

Amugy érthető hogy miért szólsz hozzá a témához, hiszen te is a puncit szereted :PPP De azt nem írtad milyet :) Vagy magadra is céloztál ezzel a mindegy kié milyen csak punci legyen ?? :)

2015. jún. 7. 13:35
 10/13 anonim ***** válasza:
Babapunci.
2015. jún. 7. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!