Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20on eves lanyok akinek van/volt tapasztalata 40 ev koruli pasival szexelni milyen volt?
eddig mindenkinek jó volt velem.
42/F, Budapest
Nekem sajnos nem volt jó. Figyelmességet, kedvességet, törődést rengeteget kaptam idősebb férfiaktól, de a szex maga gyenge volt. Túlizgulták és számos alkalom után sem lehetett megnyugtatni őket.
Akik előttem pozitívakat írtak - na arra vágytam volna én is.
A kérdésem az lenne hogy, miért veszitek a 20-on éves srácokat egy kalap alá és hasonlítjátok őket a nagyvárosi taplókhoz?? :)
Egyébként a kérdésre válaszolva nem hiszem hogy ez a szex dolog korhoz kötött volna. Van aki jó az ágyban van aki kevésbé...
Szerintem nem minden 20 éves pasi béna és nem minden 40-s jó, ez több dologtól függ,
én 42 vagyok, több partnerem volt már, utolsó barátnőm 21 volt,
élvezte velem a szexet, én is vele,
én mondjuk olyan vagyok, aki figyel a partnerére és élvezi ha a másik is élvezi a szexet, nem csak a saját örömöm keresem,
én ilyen vagyok, más meg más,
próbáld ki velem és meglátod milyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!