Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 20on eves lanyok akinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20on eves lanyok akinek van/volt tapasztalata 40 ev koruli pasival szexelni milyen volt?

Figyelt kérdés
2018. dec. 13. 22:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
48%
Én csupán a másik oldalt ismerem, azt gondolom hogy ha mindenki tudja mit vár várhat el a másiktól akkor a szex is jó lehet, én sem azt várom el a lánytól hogy az első érintés után a közös jövőnket kezdje el tervezni és jó ha ő sem azt várja el hogy az ember feltétlenül _"bumm" jól megdöngeti és ennyi és az sem baj ha nem lepődik meg ha arra is kíváncsi vagyok mi van a fejében.. 39 f
2018. dec. 14. 08:12
 12/17 anonim ***** válasza:
48%

eddig mindenkinek jó volt velem.

42/F, Budapest

2018. dec. 14. 10:31
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nézz bele a vv9 kisfiukáinak viselkedésébe.....Azok után a 10 ujjadat megnyalnád, amit egy érett férfi nyújt kedvességben, odafigyelésben.
2018. dec. 14. 13:56
 14/17 anonim ***** válasza:
91%

Nekem sajnos nem volt jó. Figyelmességet, kedvességet, törődést rengeteget kaptam idősebb férfiaktól, de a szex maga gyenge volt. Túlizgulták és számos alkalom után sem lehetett megnyugtatni őket.

Akik előttem pozitívakat írtak - na arra vágytam volna én is.

2018. dec. 15. 17:58
 15/17 AnonimAthlet válasza:

A kérdésem az lenne hogy, miért veszitek a 20-on éves srácokat egy kalap alá és hasonlítjátok őket a nagyvárosi taplókhoz?? :)

Egyébként a kérdésre válaszolva nem hiszem hogy ez a szex dolog korhoz kötött volna. Van aki jó az ágyban van aki kevésbé...

2019. márc. 25. 06:14
 16/17 anonim ***** válasza:
47%
Nagyon vegyesek a válaszok, ez is azt bizonyítja, hogy ez nem korfüggő. Bár a tapasztalat az bizony számíthat... Lányok, akit érdekel egy tapasztalt negyvenes, azt várom privátban ;)
2019. ápr. 11. 21:26
 17/17 anonim ***** válasza:
25%

Szerintem nem minden 20 éves pasi béna és nem minden 40-s jó, ez több dologtól függ,

én 42 vagyok, több partnerem volt már, utolsó barátnőm 21 volt,

élvezte velem a szexet, én is vele,

én mondjuk olyan vagyok, aki figyel a partnerére és élvezi ha a másik is élvezi a szexet, nem csak a saját örömöm keresem,

én ilyen vagyok, más meg más,

próbáld ki velem és meglátod milyen

2019. okt. 20. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!