Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan férfi, aki kifejezet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan férfi, aki kifejezetten kismamákkal szeretne szexelni? Miért van annyi kismama szex videó? Ezek szerint ingerlő? Én eddig azt hittem a pasik menekülnek a kismamáktól!

Figyelt kérdés

2018. dec. 13. 11:26
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:
Igen, a szex jó ilyenkor is.De nem mindenkinek tetszik a kismamai változás.És itt nem csak a pocakra gondolok!
2018. dec. 13. 14:21
 22/47 anonim ***** válasza:
65%

hát ha a pároddal csinálod, akkor ott van jó eséllyel érzelmi szál is

gondolom a mellre gondolsz változás alatt

úgy a legbeindítóbb egy nő, ha tudja magáról mennyire szexi és tud csábítani a testével, nem szégyelli takargatja!

szóval ha a kisugárzásod is szexi és kívánni való, akkor nem hiszem, hogy a külső változások gátat szabhatnak

2018. dec. 13. 14:23
 23/47 anonim ***** válasza:

Én is igent mondok 40 évesen.

Szerintem a várandós kismamák sokkal szexisebbek, mivel egy gyermeket hordoz a szíve alatt, amit nőies nő, és mint anya együttesen jelképez.

Az az megtestesíti az igazi nőt!

És valóban, ilyenkor a kismamák is kívánósabbak, egy szeretkezés családias.

Bármit megadnék ha újra átélhetném :)

2018. dec. 13. 14:42
 24/47 anonim ***** válasza:
Valamiért, teljesen megmagyarázhatalan okbol, nagyon nagyon bejönnek. Sokkal jobban megnézek a egy kismamát, mint bármilyen más nőt. Sokkal izgatobbak.:) elég hamar bekapcsol a szemmel valo vetközetés. Soha nem probáltam sajnos, de nsgyon szeretném átélni, megélni. 29F
2018. dec. 13. 14:56
 25/47 anonim ***** válasza:
63%
Én imádtam szeretkezni mindháromszor a feleségemmel amikor terhes volt. Nem lehetett durvulni, de nagyobbakat spricceltem akkor. Valahogy az egész más volt.
2018. dec. 13. 16:14
 26/47 anonim ***** válasza:

Kismama Kérdező!:)

Az nem derült ki,hogy neked van párod? Vagy egyedülálló kismama vagy?:)

Amúgy,igen,volt már,hogy gondoltam magamban egy terhes nőről,hogy atyaég,de megd...nám...!:) 38/f

2018. dec. 13. 16:57
 27/47 A kérdező kommentje:

Utolsó! Ez jól hangzik!

Nem vagyok csúnya , első babám.És nézegettem kismamás szex filmeket, hogy lássam más nő milyen várandósan.Én sötét hajú szemű vagyok, így mostanra minden sötét---

dolgozom , önálló vagyok.Nem vágytam ÉLETtársra.Az apuka remek ember, Ő is egyedül él És főleg ÉL.Jól el voltunk nem másztunk egymásra.Mindenkinek volt önálló élete.Külön laktunk néha Ő volt nálam hétvégén vagy amikor megkívántuk egymást esetleg fordítva.Mindketten sokat dolgozunk, imádjuk a munkánkat.A baba kérdé nem volt kérdés.Én nagyon vágytam rá és mivel 35 éves vagyok ideje volt.Nem ellenezte.Viszont bárhogyan is öltözöm, érzem, hogy nem kíván most úgy, ahogy eddig, mintha megzavarta volna a változás.Átlagos alkatú vagyok, cicim most erősebb és talán fenékben.Ő a kislányosabb alkatot kedveli.Amíg nem voltam várandós nagyon nagyon vonzódott hozzám.De a hasam nem tetszik neki, nem dédelgeti, pedig nem csíkos.Régen nagyon szertette elidőzni a hasamon is.Ezért érdekel, hogy mindenkit taszít vajon a látvány.a környezetemben viszont azt érzékelem, hogy még a pasik is megbámulnak, ahogy írtam ápolt, csinos vagyok!

2018. dec. 13. 17:18
 28/47 anonim ***** válasza:

Sokan nem tudják miért izgató. Torrente elmondta:

https://www.youtube.com/watch?v=_ElJPcCc7Mw

2018. dec. 13. 22:14
 29/47 A kérdező kommentje:
:-))))))))))))))
2018. dec. 14. 12:31
 30/47 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem a tudat, hogy képes gyereket szülni, beindít valamilyen ösztönt a férfiaknál. Az csak ráadás ha emellé csinos is.
2018. dec. 14. 12:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!