Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi, aki kifejezetten kismamákkal szeretne szexelni? Miért van annyi kismama szex videó? Ezek szerint ingerlő? Én eddig azt hittem a pasik menekülnek a kismamáktól!
Figyelt kérdés
2018. dec. 13. 11:26
12/47 anonim válasza:
Engem azért izgat, mert úgy tudom (nem tapasztalatból), hogy ilyenkor jobban igénylik a törődést meg a figyelmet, amit sok esetben nem kapnak meg a párjuktól és én szívesen adnám nekik a figyelmemet :)
13/47 anonim válasza:
ó, hogy mennyi tinipubi rejszmester gyűlt itt össze... -.-
14/47 A kérdező kommentje:
tinipubi? rejszmester?
:-)
Kifejtenéd?
Én 35 éves kismamaként kérdezem!
2018. dec. 13. 13:17
15/47 anonim válasza:
#14 csak olvasd végig a válaszokat.
Csak úgy csöpög a sok tinisperma minden válasz mögött...
16/47 anonim válasza:
25 évesen nem tiniként írom hogy igen izgató kétszer volt is benne részem de ugy nemlehet elmomdani hogy mi is pontosan ami rá tesz szexuálisan de nagyon jó
17/47 anonim válasza:
én szintén 25 vagyok és nem tini, de ettől elmondtam a véleményemet a kérdéssel kapcsolatban
18/47 A kérdező kommentje:
Ha így van, hogy csöpög a tinisperma , akkor az undi, de ha erre gerjednek , ám legyen!
2018. dec. 13. 13:33
19/47 anonim válasza:
Itt ebben a kategóriában a tinik még egy fejős kecskére is :)
20/47 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom hogy lehet szexi terhesen is egy nő. És jó a szex is akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!