Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt, hogy véletlenül hozzáértetek egy férfi péniszéhez?
Figyelt kérdés
Mondjuk tömött buszon, vagy csak valami véletlen mozdulat következtében. Hogyan hatott rád ?2018. dec. 12. 21:55
1/10 anonim válasza:
"Véletlenül" konkrétan a péniszéhez nem lehet hozzáérni. Max a gatyáján keresztül. Biztos volt már ilyen, de nem tudtam hogy azt fogom, ezért nem hatott rám sehogy.
2/10 A kérdező kommentje:
Igen, úgy értettem, hogy nadrágon keresztül. Azért szerintem lehet érezni, hogy mihez értél hozzá
2018. dec. 12. 21:59
3/10 anonim válasza:
akkor nem értem még hozzá. most boldog vagy?
4/10 A kérdező kommentje:
Nyugi, nem vitatkozni akartam, csak pontosítottam, hogy mások számára egyértelmű legyen.
2018. dec. 12. 22:04
8/10 anonim válasza:
Buszon persze volt ilyen, semmilyen hatása nem volt rám előfordul
10/10 anonim válasza:
Nekem volt parszor hogy veletlen hozza ertek meg altalanos suliba is fociztunk es a csajszi nem vette eszre hogy mogotte vagyok es azzal a lendulettel leutotte
De kozep suliba is hasonlo volt csak ott simogatta a combom es egyszer veletlen hozza nyult . 20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!