Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen számotokra egy vonzó férfi test?
Mennyire legyen izmos?
Ezek közül melyik jön be legjobban nektek:
Írjátok leazt is, hogy miért!
Hát ezeken a képeken valahogy egyik sem. De ha választani kéne, akkor C, E és F.
A túl izmos nekem nem nagyon tetszik azért inkább középút. De ennek ellenére a C még szexi.
E F H I de a J is rendben van.
Az a vonzó férfi test, amelyikkel jól össze lehet bújni.
Engem nem zavar, ha a kondin és a testsúlya méregetésén kívül van élete és céljai.
E,F,I
Mert tetszenek és kész
Tudom, hogy az alkat a kérdés, de szinte képtelenség tudat alatt kikapcsolni, hogy az ilyen rákvörös meg szénné égett, kisárgult, belilult, beteg fehér, beárnyékolt és más elcseszett megvilágítású fényképek eleve taszítanak. E F J-től az I-ig terjed az a szín, ami szóba jön. De megpróbálok most ettől eltekinteni.
Az A túl nagydarab, B túl barázdált, G egyszerűen beteg, K meg undorító.
Többire nem mondom, hogy kizárt, de számomra a leghelyesebb egyértelműen az E
D olyasmi lehet, mint az E csak szerencsétlenebb a kép. F teljesen rendben van fiatal középiskolás fiúként. Az I formára eléggé tetszene, csak már kicsit vastag az egész ember. J-nél elmegy az a kis emberi pocak, de akkor muszáj vállasodnia hozzá felül, mert így nevetséges. C rendben, bár javasolnám, hogy inkább vastagodjon, ne a barázdáit mélyítse tovább. Sokunknak az ilyen gépemberszerű testépítők nem jönnek be. Képzeld el az E-t az I-nek a váll-felkar részével, számomra az lenne az arany igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!