Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, milyen számotokra egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen számotokra egy vonzó férfi test?

Figyelt kérdés

Mennyire legyen izmos?

Ezek közül melyik jön be legjobban nektek:

[link]

Írjátok leazt is, hogy miért!

2018. dec. 11. 02:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
50%

Hát ezeken a képeken valahogy egyik sem. De ha választani kéne, akkor C, E és F.

A túl izmos nekem nem nagyon tetszik azért inkább középút. De ennek ellenére a C még szexi.

2018. dec. 11. 03:18
 2/15 anonim ***** válasza:
C,nekem az tetszik.De a D is jó
2018. dec. 11. 05:10
 3/15 anonim ***** válasza:
Nem annyira számít. Talán az E. Az F és a J is renben van. Sosem tetszett a látványos izom. Az jut róla eszembe, mikor bőr nélkül ábrázolják az emberi testet. Nem ezen szocializálódtam. A nagyon nagy hasról nagyapám jut eszembe. A cicik kicsit zavarnak egy férfi testen, de nem tragédia. Az első három félével még soha nem találkoztam élőben. Ők mindig ilyenek vagy ráfeszítenek a kép miatt? Egyébként lehet ruhában fel sem tűnne a különbség, ha meg ott tartunk hogy lekerül, akkor már nem számít, nincs akkora jelentősége.
2018. dec. 11. 06:48
 4/15 anonim ***** válasza:
90%

E F H I de a J is rendben van.

Az a vonzó férfi test, amelyikkel jól össze lehet bújni.

Engem nem zavar, ha a kondin és a testsúlya méregetésén kívül van élete és céljai.

2018. dec. 11. 07:01
 5/15 anonim ***** válasza:
90%
D,E,H,I
2018. dec. 11. 07:34
 6/15 anonim ***** válasza:
"E" alkat vagyok,de túl vékonynak érzem magam,meglep hogy mégis nyerő alkat a válaszok alapján,D jobb lenne 😃
2018. dec. 11. 07:55
 7/15 Boszorkány_ ***** válasza:

E,F,I

Mert tetszenek és kész

2018. dec. 11. 09:21
 8/15 anonim ***** válasza:
C, D, E, H, I
2018. dec. 11. 09:51
 9/15 anonim ***** válasza:
51%

Tudom, hogy az alkat a kérdés, de szinte képtelenség tudat alatt kikapcsolni, hogy az ilyen rákvörös meg szénné égett, kisárgult, belilult, beteg fehér, beárnyékolt és más elcseszett megvilágítású fényképek eleve taszítanak. E F J-től az I-ig terjed az a szín, ami szóba jön. De megpróbálok most ettől eltekinteni.

Az A túl nagydarab, B túl barázdált, G egyszerűen beteg, K meg undorító.

Többire nem mondom, hogy kizárt, de számomra a leghelyesebb egyértelműen az E

D olyasmi lehet, mint az E csak szerencsétlenebb a kép. F teljesen rendben van fiatal középiskolás fiúként. Az I formára eléggé tetszene, csak már kicsit vastag az egész ember. J-nél elmegy az a kis emberi pocak, de akkor muszáj vállasodnia hozzá felül, mert így nevetséges. C rendben, bár javasolnám, hogy inkább vastagodjon, ne a barázdáit mélyítse tovább. Sokunknak az ilyen gépemberszerű testépítők nem jönnek be. Képzeld el az E-t az I-nek a váll-felkar részével, számomra az lenne az arany igazság.

2018. dec. 11. 10:05
 10/15 anonim ***** válasza:

E I

Mert ez tetszik most

2018. dec. 11. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!