Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexuális életet élő fiúktól/f...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexuális életet élő fiúktól/férfiaktól kérdezem milyen az ha az ember hirtelen abba hagyja a szexet?

Figyelt kérdés

Tehát itt konkrétan arra célzok, hogy az előtt napi szinten szexeltetek (vagy önkielégités) és utána hirtelen nem volt lehetőségetek erre. Meddig birtátok? Nap? Hónap? És mi történik ilyenkor a szervezetünkkel, ha kb 1-2 hónapig nincs se szex se maszturbálás.

Gondolom én hogy meg van vadulva a szexuális fantázia... meg stb . Vagy ehez majd hozzá szokik az ember és majd egy kis idő után nem kivánja az ember annyira?

2018. dec. 10. 23:23
 1/7 anonim ***** válasza:

Erre mindenkinek azt szoktam mondani, hogy nem vagyunk állatok. Fejben dől el, vagy hagyod, hogy a szexuális vágyad irányítson, vagy irányítod inkább te azt.

Azért ez nem egy olyan létszükséglet mint az étel, hogy ne lehet nélküle kibírni 1-2 hónapot. Az azért nem olyan sok idő.

2018. dec. 10. 23:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát én pár nap után biztos kiverem. Nehéz megállni.

De amúgy volt rá példa, hogy hosszabb ideig nem volt se suex, se maszturbálás, mert pl beteg voltam, vagy akár a körülmetélésem is ide vehetem. Az első héten momden nap kanosabb vagyok egy pár napig csúcson fut a libidóm, aztán kb másfél hét után visszaesik nagyon és úgy marad amíg egy pár aktus, vagy maszturbáció nem változtat ezen.

2018. dec. 10. 23:30
 3/7 anonim ***** válasza:

Attól függ. Nekem közeleg a szakdoga leadás és még kiverni sincs kedvem, nemhogy dugni.

Valamikor hiányzik az embernek, valamikor megvan nélküle. Alap esetben ha van rá lehetőségem, akkor minden nap csinálom az asszonnyal, de mikor megvan neki, akkor pihenő időszak van. Még senki se halt bele egy hét szünetbe :D

2018. dec. 11. 00:41
 4/7 anonim ***** válasza:
kell pár hónap míg leszoksz róla, de megoldható. Mint amikor kávéról szoksz le, minden bajod van, csak róla tudsz fantáziálni, néha túlságosan kísértésbe esel, de szép lassan alább marad. Nem szabad túl gyorsan csinálni, szépen vissza kell fogni és nagyon sokat segít, ha van valami, ami eltereli a felesleges energiákat, valami hobbi/projekt/sport
2018. dec. 11. 08:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Nem volt még ilyen
2018. dec. 11. 08:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Én egyszer kibirtam 3 hónapig is, minden nap reggeltől estig dolgoztam, alig éltem olyan fáradt voltam , csak az alvás hiányzott. És akkor nem is lett volna kivel. De utána bepótoltam, és sokkal jobb intenzívebb érzés is volt.
2018. dec. 11. 20:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2018. dec. 12. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!