Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan fiúktól/férfiaktól kérdezném, akik vették már el valaki szüzességét, milyen?
Figyelt kérdés
Azt érezni, ahogy átszakad a hártya? Vagy mit érezni? Csak annyit, hogy szoros? Mennyire szűk?2018. dec. 12. 17:35
1/8 anonim válasza:
én még nem csinálta de kipróbálnám. több alkalomból összetett projectnek képzelem el. a vastagságom átlagon felüli.
2/8 anonim válasza:
Mintha egy jó forró pitét töcskölnél...
3/8 anonim válasza:
Milyen? Felelősségteljes! Egész életére emlékezni fog rád és nagyban befolyásolja a jövőbeni szexuális életét!
4/8 anonim válasza:
2 es olyan jó forró gőzölgőre mi? :D
üdv, Stifler mamája
5/8 anonim válasza:
Önmagában semmi extra érzés. Sokkal jobb egy rutinos nő aki tudja mit csinál.
Amikor elvettem egy lány szüzességét akkor az szerelem volt, mind a két esetben. De emlékszem arra is, hogy nagyobb volt az eufória, hogy végre átesett rajta mint az élmény. Amikor egy rutinos nővel tudtam összejönni és is jobban éreztem magam, a nő is. Volt visszajelzés, reakció, orgazmusok (!!)
6/8 anonim válasza:
Akkora f***szság ez az érzem átszakadni stb dolgot. Szűkebb a puncija, nehezebben tudsz behatolni, esetleg elsőre nem is tudsz, kb. ezzel elmondunk mindent. Semmi extra. Érzésben sem másabb lol
7/8 anonim válasza:
A tudat, hogy ez az első. Más különbség nem nagyon van. Óvatosnak kell lenni, bár sosem szabadna ajtóstól rontani a házba.
8/8 anonim válasza:
Szűkebb, de semmi extra, sőt utána két évig együtt voltunk, nálam a szexben nincsenek tabuk, semmilyen téren, rendesen felizgattam, órás előjáték illetve orgazmus volt a behatolás előtt, így szinte nem is fájt neki. Viszont mire eljutottunk odáig, hogy úgy is tudjon szexelni velem ahogy én szeretem... szörnyű! Majd a végén más okok miatt szakítottunk, szexuálisan viszont így, hogy nem volt semmi erőltetve illetve sokáig gyengéd és megértő voltam/lassan haladtunk, egy év után már bármiben benne volt, nem úgy mint egy tapasztaltabb lány, szépen ki tudtam nevelni, a mostani barátja biztos örül neki, bár egy fél éve megkeresett, nekem nem kellett, pláne úgy nem, hogy velem csalja meg, lehet ő nem olyan mint én voltam! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!